Trendy design notebooků

Notebooky jsou v posledních letech jednou z nejoblíbenějších pracovních pomůcek. S rozvojem techniky se objevují také nové, trendy designy notebooků. Pojďme se spolu podívat, jaké že to jsou.
Ruka položená na notebooku

Notebooky – nejen na práci

Přestože notebooky slouží primárně jako pracovní pomocníci, i módní trendy ovlivňují jejich vzhled a majitelé si rádi pořídí novinku, která bude splňovat také funkci estetickou.

Historie notebooků

Dříve se notebooky vyráběly ve standardních barvách, kterými byly černá a stříbrná. Záhy však výrobci zjistili, že se lidem líbí i barevná provedení. Nyní na trhu najdete notebooky v široké škále barevného provedení i barevných kombinací.

Tvary, povrchy, velikost

Není problém si vybrat notebook, který nám bude slušet. To, aby notebook vypadal dobře, je důležité především pro ženy. Muži radši dávají přednost notebookům, které vypadají luxusně a jsou provedeny v černé nebo stříbrné.

Mininotebooky – aneb trpasličí notebooky

V současné době se na americkém trhu objevila novinka v podobě takzvaných trpasličích notebooků. Jsou vhodné především pro ty, kteří tuto pomůcku potřebují mít neustále u sebe, a není pro ně žádoucí klasický notebook, který váží i několik kilogramů. Výrobci samozřejmě také mysleli na design. Tyto mininotebooky najdete hned v několika barvách i designech – s oblými i čtvercovými hranami.

 

Tyto notebooky ještě bohužel nejsou k dostání na našem trhu, ale brzy tomu tak bude. Navíc, jejich cena je velice příznivá – stojí něco málo přes dva tisíce korun. Mají pouze jednu nevýhodu, a to takovou, že jejich paměť je maximálně 8 GB, tedy bez záložních disků se po čase jen těžko obejdete.

 

Co o vás prozradí písmo?

Břišní tance - pro relaxaci a krásné tělo

Příprava na psychotesty

E-cigareta - řešení pro kuřáky i nekuřáky

Velikonoce a jejich historie

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies