Elektronické cigarety

Také patříte mezi vášnivé kuřáky? A co elektronická cigareta, ještě jste nad ní nepřemýšleli? Je to velmi dobrá náhražka smrdících cigaret. Nebudete obtežovat okolí ani sebe cigaretovým kouřem a navíc ochráníte i své zdraví.

Elektronická cigareta s vybavením

Kouření bez tabáku

Elektronické cigarety neobsahují vůbec žádný tabák, tím pádem v nich nenajdeme ani dehet, močovinu, kyanovodík, hydrazin, arsen, kadmium, chrysen a spoustu dalších látek, které mohou způsobit vznik rakoviny. Možná, že jste ani nevěděli, jaké hrůzy do sebe s klasickou cigaretou dostáváte. V případě, že se E cigareta stane vašim společníkem, bude všemu konec.

www.elektronicka-ciga.czS tím, že se všech výše zmiňovaných látek zbavíte, snížíte riziko infarktu, rakoviny jazyka, hrtanu, jícnu, prsu, slinivky a samozřejmě velmi obávané rakoviny plic. To ještě není všechno, s obyčejnou cigaretou se zvyšuje také riziko postižení mozkovou mrtvicí a kornatění tepen.

O nevzhledně vypadajících zažloutlých prstech a nasmrádlém oblečení od cigaretového kouře asi ani nemusí být řeč.

Kompletní příslušenství

Pokud o nákupu elektronické cigarety zvažujete, pořídtě ze startu celý komplet, který obsahuje baterie, chalomizer, plochý náustek, USB nabíječku a zástrčku do sítě. Aby byla sestava kompletní, nezapomeňte na e-liquid! Můžete volit podle obsahu nikotinu a také podle vaší oblíbené příchutě. Výběr je opravdu široký. Co takový banán, karamel, borůvka, cola, višeň nebo čokoláda

Malé shrnutí na závěr

Elektronická cigareta neobsahuje žádný tabák a při kouření těchto cigaret navíc neobtěžujete okolí nepříjemným dýmem. E-cigarety jsou bez kouře a karcinogenů! Ať už jste kuřák, který chce přestat úplně kouřit nebo si zkrátka nechcete ničit své zdraví, doporučujeme Vám vyzkoušet elektronické cigarety. Kouření se pro Vás stane zdravější, levnější a k tomu všemu již nebudete otravovat okolí nepříjemných pachem z klasických cigaret.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies