Co o vás prozradí písmo?

Písmo je jednou z našich vizitek, kterou používáme celý život. Vzhled písma se v průběhu času mění a může o vás prozradit spoustu informací. Odhalí vaše povahové vlastnosti, předpoklady a mnoho dalších skutečností.
Ruka držící propisku položenou na kroužkovém zápisníku

Grafologický rozbor písma

Grafologický rozbor písma rozluští například vaše kladné a záporné stránky charakteru, předpoklady pro studium na určité vysoké škole nebo vykonávání zaměstnání. U dětí může zjistit určité poruchy, mezi které patří například dysgrafie…

Jaké zaměstnání se pro vás hodí?

Vaše písmo grafolog dokáže rozebrat tak precizně, že se na základě sklonu, hustoty nebo velikosti písma dozvíte, zda-li se například hodíte pro povolání umělce nebo naopak vědeckého pracovníka.

Písmo jako celek

Písmo se hodnotí jako celek, který o vás prozradí kýženou informaci. Nelze však rozebírat pouze určité části jako jsou jednotlivá písmenka nebo interpunkční znaménka, které nesdělují žádnou zásadní informaci.

Písmo jako životopis

Některé společnosti, které mají zájem o nového zaměstnance, si nechávají zaslat rozbor písma uchazečů. Přestože to není příliš častý jev, zájem o grafologické rozbory enormně stoupá.

 

I v mnoha psychologických testech se můžete setkat s tím, že po vás budou požadovat napsání určitého textu ručně. Na základě toho se pak o vás dozví, co budou potřebovat.

Dá se písmo změnit?

Ano, rukopis se v průběhu života mění, tak jako se mění vaše povahové vlastnosti. U obou však platí jedna zásada, a to taková, že ani jedno ani druhé se nezmění nijak výrazně. Určité charakteristické prvky rukopisu zůstanou stejné. Přestože změníte například sklon písma a jinak váš rukopis zůstane stejný, nebude tato skutečnost v ničem zásadní.

 

Břišní tance - pro relaxaci a krásné tělo

Příprava na psychotesty

E-cigareta - řešení pro kuřáky i nekuřáky

Velikonoce a jejich historie

Svátek citronů v Mentonu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies