Břišní tance – pro relaxaci a krásné tělo

Břišní tanec je jedinečným nástrojem pro formování ženského těla, s důrazem na břišní svalstvo, hrudník a paže. Tanec se vyznačuje svými ladnými, vlnivými i třesavými pohyby. Je určen všem ženám bez ohledu na věk, vzhled, či pohybové nadání.
Ležící dívky hlavami k sobě

Břišní tance – relaxace pro duši i tělo

V zemích orientu se tomuto tanci neříká bříšní, spíše je znám jako „raqs sharqi“, což v překladu znamená tanec orientu. Zájem o břišní tance v poslední době neustále stoupá. Tento typ tance je ideálním uvolněním pro duši i tělo. Orientální hudba a ladné, vlnité a třesavé pohyby jsou tím pravým prostředkem, jak zpevnit tělo a odreagovat se od všedních i nevšedních starostí.

Břišní tanec – vliv na naše tělo

Břišní tanec nepřetěžuje jednotlivé svalové skupiny ani klouby, střídá svalové napětí s uvolněním, zvyšuje cirkulaci krve, zbavuje tělo toxinů a zrychluje metabolismus. To vede ke zdravému snižování tělesné hmotnosti. Podstatný vliv má břišní tanec na poporodní zpevnění pánevního dna i rychlé zformování postavy po porodu. Břišní tanec může ženám účinně pomáhat při rehabilitaci po úrazech, operacích i chronických onemocněních pohybového ústrojí, ale také při psychických problémech, při léčbě bulimie a anorexie.

Speciální oblečení pro břišní tanec

Tento typ tance je také charakteristický oblečením. Ženy tancují v přiléhavých svrchních dílech s odhalenou břišní partií a v dlouhých průsvitných sukních v různých barvách. Ozdobou bývají speciální šátky s našitými penízky, které nejen vypadají velmi efektně, umocní pocit orientu, ale také ženám pomáhají se více soustředit na oblast svých boků.

Svátek citronů v Mentonu

Novinka - svítící golfové míčky

Oblečení z moiry - ideální nejen na sport

Sudoku - oblíbená hra současnosti

Cviky pro dobrou paměť

Mladistvý look - toužíte omládnout?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies