Plavky pro každou postavu

Výběr plavek není vůbec snadná záležitost. Abyste vybrali ty správné plavky, které budou pasovat přesně na vaši postavu, potřebujete nejen spoustu úsilí, ale také peněz a času. Nyní máte o starost míň! Představujeme vám plavky pro každou postavu.

Žena se žlutým nafukovacím kruhem u bazénu

Plavky – módní hity

Při výběru plavek je především nutné si uvědomit, jaké jsou letošní módní trendy. A ty jsou jasné – hitem letošního léta jsou plavky s nejrůznějšími vzory, nejrůznějších barev i střihů. Jaké plavky ale zvolit, aby seděly skutečně každé postavě?

Jednodílné plavky pro baculky

Ženy, které mají oblé tvary a jejich konfekční velikost je větší než 44, by na dvoudílné plavky měly zapomenout. Baculkám zkrátka sluší jednodílné plavky, které sjednotí postavu a celkový dojem vypadá o mnoho lépe. Jednodílné plavky seženete poměrně snadno, při výběru dbejte na kvalitní materiál, aby plavky nevydržely pouze jednu sezónu.

Velmi štíhlé ženy – móda a plavky

Velmi štíhlé ženy mají na rozdíl od baculek mnohem větší výběr. Štíhlá postava je velkou výhodou a útlé ženy si mohou dovolit prakticky jakékoliv plavky.

 

Aby vynikla postava a ženské rysy, zvolte dvojdílné plavky s atypickým zapínám podprsenky – například kolem krku. Klasická ramínka už jsou dávno z módy.

Plavky pro každou postavu

Prohlédněte si obrázky modelů plavek, které jsme si pro vás připravili. Plavky těchto střihů si mohou dovolit všechny ženy každého věku, ať už mají čtyřicet nebo sedmdesát kilo.

 

Plavky pochází z dílen špičkových módních návrhářů a zakoupit si je můžete na internetové stránce www.net-a-porter.com, kde naleznete ještě širší výběr těchto luxusních plážových kousků.

 

Další zajímavé články z rubriky móda a trendy

Parfémy a vše o nich...Vyznáte se v jednotlivých typech parfémů?

Trendy sluneční brýle letošní sezóny

Móda a trendy - květinová móda

Boty až na prvním místě!

Móda - trendy vzory pro letošní rok

Oblečení pro různé příležitosti

Móda a trendy - výběr podprsenky

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies