Oblečení pro různé příležitosti

Všichni chtějí vypadat dobře a také víme, že oblečení dělá člověka. Na tom je zkrátka kus pravdy. Jak se ale oblékat na různé příležitosti? V dnešním článku vám poradíme, jak být za všech okolností trendy.
Sedící žena v černém oblečení

Ženy a oblečení

Ženy většinou mnohem lépe než muži ví, jak se oblékat. Mají rozmanitější šatník a oblečení si kupují mnohem častěji. Ale problémy s tím, jak se obléci na takovou nebo onakou příležitost, má většina z nás.

Móda na každou příležitost

V dnešním článku vám poradíme několik rad a tipů, jak se obléci na různé příležitosti. Následujícím oblečením nic nezkazíte, a přesto budete vypadat velmi módně a trendy.

Šaty do společnosti

Šaty do společnosti jsou nezbytnou výbavou každé moderní ženy. Pokud si lámete hlavu s tím, jaké šaty vlastně zvolit, nic nezkazíte kouskem, který má prvky moderní doby a retro stylu. Šaty do společnosti, jako například do divadla, by neměly příliš poutat pozornost – takové si nechejte na pláž.

 

Měly by být diskrétní a hlavně elegantní. Taktéž doplňky k šatům musí ladit. Zvolte veškeré doplňky ve stejné barvě, a to jak boty, šperky, tak také kabelku a líčení. Barva musí ladit s odstínem šatů.

Oblečení na pracovní pohovor

Na pracovním pohovoru je stěžejní, abyste byli dobře oblečení. Velmi důležitá je vizáž, protože, ať chcete, nebo ne, někteří zaměstnavatelé vás budou posuzovat podle prvního dojmu.

 

Pracovní pohovor je většinou velmi krátký, můžete si tedy obléci i něco méně pohodlnějšího. Pokud se však budete cítit pohodlně, budete daleko více sebejistá a klidná.

Jednání s klienty

Oblečení pro podobná jednání musí splňovat dvě zásady – vkus a pohodlnost. Na jednání s klienty zkrátka nemůžete přijít ve žmolkovaném oblíbeném svetru, i když se v něm cítíte dobře. Pravděpodobně byste nejen neuzavřela žádný kontrakt, ale také by se klienti už nevrátili. Nejlepším kompromisem pro oblečení na jednání je elegantní kostýmek, který bude nejen pohodlný, ale také velmi dobře vypadající.

Další zajímavé články z rubriky móda a trendy

Móda a trendy - výběr podprsenky

Jak šel čas s módou...

Trendy vlasy a účesy pro letošní rok

Léto 2008 - letošní modní trendy v oblasti obuvi

Trendy plavky pro letošní léto

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies