Móda a trendy – výběr podprsenky

Každá z nás nosí podprsenku, ale jen málo žen ví, jak ji správně vybrat. Celá polovina žen nosí podprsenky, které jim vůbec nesedí. Přečtěte si náš článek a dozvíte se, jak vybrat skutečně vhodnou podprsenku.

Dlouhovlasá blondýnka v saténové podprsence

Oblečení – jaké jsou typy podprsenky

Každá žena má jiná prsa a k tomu také slouží množství druhů podprsenek. Podprsenky jsou s ramínky, bez ramínek, push-up nebo, s kosticemi, bez kostic a samozřejmě mají spoustu designů a tvarů. Jak správně vypočítat velikost podprsenky Mnoho žen také nosí špatnou velikost.

Jak správně vypočítat velikost podprsenky?

Změřte obvod přes prsa a od něj odečtěte obvod pod prsy. Podle toho, jaké číslo vám vyjde, máte velikost podprsenky:

12 – 14: košíček A

14 – 16: košíček B

16 – 18: košíček C

18 – 20: košíček D

20 – 22: košíček E

Nezapomínejte také na to, že nezáleží pouze na velikosti košíčku, ale vybrat správně musíte také obvod pod prsy. Pokud si koupíte podprsenku, kterou budete mít těsnou, vzadu skrz oblečení vám budou vykukovat faldíky, po kterých určitě netoužíte.

Obchody – výběr podprsenky

Až budete vybírat podprsenku, zajděte si do skutečně renomovaného butiku, kde vám nabídnou kvalitní zboží. Mnoho žen si kupuje nejen podprsenky, ale celé soupravy včetně kalhotek, které se vám určitě sejdou například pod letní šaty. Zkušený personál vám s výběrem poradí a vy sama uvidíte, jak skvěle může podprsenka vypadat.

Podprsenky – při nákupu musíte zkoušet

Při každém nákupu podprsenky musíte pečlivě zkoušet. Podprsenka nejenže musí plnit svůj účel, ale také musí být pohodlná. Měla byste si koupit takovou, která vám nejen sedí, ale na těle ji necítíte. Taková podprsenka je pro vás vhodná.

Trendy barvy a materiály

Zapomeňte na klasické podprsenky ve vybledlých barvách. Buďte sexy a pořiďte si pár trendy barevných kousků, které budou vykukovat z letních triček. Zelená, oranžová, růžová a žlutá jsou naprosto in! Materiál vždy vybírejte pouze kvalitní. Nejlepší jsou přírodní materiály, zvláště v horkých dnech, díky kterým se vyhnete nepříjemnému svědění nebo dokonce podrážděné a poškrábané pokožce.

Další zajímavé články z rubriky móda a trendy

Jak šel čas s módou...

Trendy vlasy a účesy pro letošní rok

Léto 2008 - letošní modní trendy v oblasti obuvi

Trendy plavky pro letošní léto

Přírodní péče o vlasy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies