Móda a trendy – květinová móda

Léto pomalu klepe na dveře a vy si lámete hlavu s tím, jaké že jsou letošní módní trendy? Letní sezóna přináší spoustu variant a stylů, barev a látek, které jsou velmi módní! Co však nesmí chybět ve vašem šatníku, jsou květinové vzory!
Trička s růžovými botami

Móda a trendy – moderní květinové vzory

Květinové vzory jsou pro letošní sezónu velmi módní. Květiny a léto k sobě prostě patří a módní návrháři vydávají stále nové a nové kolekce plné květinové módy! Každý, kdo rozumí módě a módním trendům, by měl ve svém šatníku mít alespoň jeden trendy květinový vzor.

Oblečení s květinovými vzory

Uvažujete, jaký módní květinový kousek si pořídit? Jasnou jedničkou spadající do módních trendů jsou květinové šaty, které využijete pro mnoho různých příležitostí, nevyjímaje vaši letní dovolenou.

 

Pořídit si můžete také nejrůznější topy, sukně nebo kalhoty, kterých jsou módní butiky přímo přeplněné. Také květinové boty nebo kabelky nejsou žádnou výjimkou.

Velké a malé vzory – zvolte si svůj styl

Jestli si pořídit oblečení či doplňky s velkými nebo malými květinovými vzory, záleží na více situacích. Záleží nejen na příležitosti, pro kterou si vzory obléknete, ale také na vaší postavě. Obecně platí, že štíhlým ženám sluší spíše velké vzory, zatímco ženy, které se pyšní plnými tvary, by si měly pořídit oblečení spíše s menšími vzory.

 

To však neplatí o doplňcích v podobě kabelky nebo obuvi. Tady vše záleží pouze na vaší fantazii a vkusu.

Tip redakce:

Vyhněte se kombinaci několika různých květinových vzorů použitých v jednom outfitu. Pokud máte například květinové šaty, v žádném případě je nekombinujte s doplňky s podobným potiskem. Nechte vždy vyniknout jednomu kusu oblečení či doplňku. Už více neuvažujte a vyrazte na nákupy květinové módy! Přejeme spoustu inspirace a šťastnou volbu.

 

Další zajímavé články z rubriky móda a trendy

Boty až na prvním místě!

Móda - trendy vzory pro letošní rok

Oblečení pro různé příležitosti

Móda a trendy - výběr podprsenky

Jak šel čas s módou...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies