Obuv – žabky stále letí

Kdo by tento typ obuvi neznal? Žabky jsou v horkém letním počasí ideální volbou pro naše nohy. Na módním trhu jsou již několik let a neustále se zvětšuje jejich popularita. Vyrábějí se v mnoha variantách, stylech i formách, stačí si jen vybrat.
Nohy v černých žabkách

Obuv – žabky stále letí

Žabky se staly trendem již před osmi lety a stále se drží na vrcholu v oblíbenosti. Od té doby se však od obyčejných plážových pantoflí s pěnovou podrážkou přeměnily na typ obuvi, kterou lze ušít, jak v nápadném sportovním stylu, tak i elegantně.

Žabky – pro a proti

Nejprve se podíváme na kladné stránky tohoto typu obuvi. Žabky dostatečně ochrání vaše chodidla a zároveň v nich může noha volně dýchat. Navíc prstům umožňují volný pohyb, aniž by vás kdekoliv tlačily. Kromě toho jsou žabky velmi lehké, takže na noze netíží.

 

Avšak najdou se i negativní stránky této letní obuvi. Jaké? Lékaři tvrdí, že nošení žabek způsobuje deformaci nohou, které se říká „kladívkové prsty“. No i když, posuďte sami. Nošení lodiček, balerín či cross obuvi je na tom podobně. Proč tedy nedopřát našim nohám pohodlí?

Móda a obuv – trendy žabky pro léto 2008

Co se týče letošního léta a žabek, tak vítězí barvy jako jsou růžová, modrá, žlutá a zelená. Klasika jsou černé žabky, které můžete kombinovat libovolně s jakýmkoliv oblečením.

 

Modely pofrčí jak elegantní, tak i sportovní. Pokud patříte k těm odvážnějším, klidně zkuste něco divočejšího. Žabky se dnes vyrábějí v mnoha variantách, stylech i formách, stačí si jen vybrat.

Originální žabky – jak si vybrat?

Žabky nemusí být pouze jednobarevné a fádní. Na trhu, co se týče obuvi, si můžete vybrat také žabky s mnoha druhy ozdob, jako jsou cvočky, etnické prvky, kamínky či barevné perličky.

 

Obyčejné žabky si můžete také sami ozdobit, dle svého vkusu. Obout žabky můžete k čemukoliv, záleží na vašem módním cítění.

Další zajímavé články pro ženy a muže z rubriky móda a trendy

Parfémy a vše o nich...Vyznáte se v jednotlivých typech parfémů?

Trendy sluneční brýle letošní sezóny

Móda a trendy - květinová móda

Boty až na prvním místě!

Móda - trendy vzory pro letošní rok

Oblečení pro různé příležitosti

Móda a trendy - výběr podprsenky

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies