Programy na hubnutí

Neustále se snažíte zhubnout, ale nemáte pevnou vůli? Hubněte ve skupince lidí, kteří jsou na tom stejně jako vy! Jejich podpora a porozumění učiní z hubnutí méně útrapnou záležitost. Co takhle hubnout třeba u moře?

Žena klečící v písečném moři

Cvičební programy hubnutí urychlují

Cvičební programy jsou jedním z nejúčinnějších programů na hubnutí vůbec. Nestačí jen dodržovat dietu, pouze pohyb je skutečným spalovačem kalorií. Nejúčinnější je však za předpokladu, že má vaše tělo dostatek minerálů a stopových prvků, ze kterých může čerpat. Ideální je příjmat je v přípravcích, které mají málo kalorií, připadně žádné.

Odborníci doporučují užívat jak minerální kůry - a to ať už cvičíte, nebo jako detoxikační prostředek. 

Hubnutí díky sportovním aktivitám

Cvičební programy se zaměřují především na zpevňování problémových partií jako je zadeček, stehna a bříško.

Účinné cviky na bříško
Účinné cviky na záda
Účinné cviky pro zpevnění ramen
Pro posilování využijte schody
Prsa a cviky pro pevnost

 

Ještě předtím, než se na některý program zapíšete, dobře zvažte, jaký druh pohybu je pro vás nejvhodnější. Nebude-li vás bavit, dlouho u něj nevydržíte. Nejúčinnějším spalovačem kalorií je aerobní cvičení, ale pro silně obézní jedince je vhodnější lehčí druh pohybu. Při výběru zohledňujte také svůj zdravotní stav.

 

Zájezdy s hubnutím – co takhle hubnout u moře?

Tzv. redukčně kondiční pobyty jsou určeny pro všechny, kteří touží snížit svou nadváhu. Zúčastnit se jich můžete jednotlivě, s kamarádkou nebo i v celých skupinkách. Právě společnost ostatních lidí činí z hubnutí méně útrapnou záležitost.

Program pobytů tvoří především různorodá pohybová aktivita dle vašeho výběru ( aerobik, aqua-aerobik, plavání, míčové hry, tenis, turistika, cykloturistika, tanec, golf, jízda na koni apod.), přednášky o zdravém způsobu hubnutí a nadstandardní služby v podobě masáží, kosmetiky a různých relaxačních metod.

Programů na hubnutí se zúčastní odborníci

Každého takového zájezdu se účastní odborníci na diety a hubnutí. Jídelníček je sestaven podle zásad správné výživy. Redukčně kondiční zájezdy jsou organizovány v České republice i v zahraničí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies