Luxusní mobil od značky Dior – speciálně pro ženy…

Milé dámy, toužíte po opravdovém luxusu? Speciální mobilní telefon pro ženy vám nabídne právě to, co hledáte. Tento luxusní mobilní telefon je zdoben safíry nebo diamanty a nabízí zároveň příznivou cenu…
Mobilní telefony v různých barvách

Mobilní telefon Dior – jak vznikl?

Tento mobilní telefon pro ženy je tak trochu raritou, nejen díky svému designu a funkcím, ale také proto, že při jeho vzniku společnost Dior spolupracovala se značkou ModeLabs, se kterou doposud neměla žádné předchozí zkušenosti. Ale jak je vidět, telefon se podařil snad ještě lépe, než podle původního očekávání.

Mobil od Dior a jeho design

Protože se Dior je výhradně módní značka, tento dámský telefon má nejen skvělé a jedinečné funkce, ale především skvělý vzhled. Je vyroben ve dvou provedeních, přičemž obě z nich jsou v klasickém dámském designu – tedy „véčku“. Základní verze je zdobená safíry a prodejná v pěti barevných variantách, kterými jsou šedá, červená, bílá, černá a růžová. Provedení, které je doplněno o pravé diamanty, je prodáváno pouze v černém barevném provedení.

Mobil Dior – co je na něm tak zvláštního?

Pomineme-li samotný luxus, který tento dámský mobil přináší, nesmíme opomenout na speciální funkce, které jsou naprosto jedinečné. Mobil obsahuje přívěsek, takzvaný My Dior, který umožňuje přijímat hovory a vytáčet kontakty ze seznamu.

 

Tato malá věcička je velmi lehká a ještě ke všemu má tu vlastnost, že ukazuje datum a čas, a vzdálíte-li se od mobilního telefonu na více jak deset metrů, zvuková signalizace vám o tom dá okamžitě vědět. Aby toho nebylo málo, tento přívěsek je uložen v bílém zlatě a nepostrádá ani černý safírový krystal…

Další funkce mobilního telefonu Dior

Nesmíme také opomenout na další funkce, které mobil má. Jsou jimi například dvoumegapixelový fotoaparát, hudební a video přehrávač, vestavěné stereo reproduktory a další. Uživatelské prostředí vypadá také, jak jinak, než luxusně. Do telefonního seznamu si uživatel může uložit na tisíc kontaktů.

Mobil Dior – cena

Základní safírové provedení stojí 3500 eur a mnoho žen dává přednost právě tomuto modelu. Není se také čemu divit, diamantové provedení tohoto mobilu je totiž o kapánek dražší… Vyjde vás na celých 18 000 Euro.

Kde můžeme mobilní telefon Dior koupit?

Dior mobil se dá zakoupit výhradně v prodejnách značky Dior, nikde jinde jej sehnat nelze.

Další zajímavé články z rubriky zajímavosti ze světa

Nejkurióznější muzea světa

Jak bydlet zdravě?

Gerontooblek aneb Na pár minut starcem...

Nehty - co jste o nich nevěděli?

Káva a její historie

Lidské mutace - mohou za to geny?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies