Do léta krásná a štíhlá …

Krásná, pevná a štíhlá postava je snem snad každého z nás. Nezůstaňte jen u pouhého snění a změňte to! Postačí deset minut cvičení denně a vaše postava bude do léta krásná a štíhlá.

Ženské břicho s piercingem v pupíku

Do léta krásná a štíhlá …

Kdo z nás by nechtěl mít ukázkovou postavu, jenže málokdo se odhodlá s tím něco udělat a poté následně setrvat ve své snaze. S naším cvičebním programem vám půjde hubnutí pěkně od ruky, postačí pouze 10 minut cvičení denně. Pokud zároveň upravíte i svůj jídelníček, výsledky se brzy dostaví.

Účinné cviky na břicho – pouhé 3 minuty denně postačí

Přímé břišní svalstvo

Položte se na záda, nohy postavte do pravého úhlu. Dívejte se vzhůru. Protáhněte natažené paže dopředu mezi nohy, tak abyste zdvihli ramena z podlahy. Stáhněte pevně břišní svalstvo, krátce podržte. Při napřímení vydechněte. Tento cvik opakujte desetkrát, poté položte ramena na podlahu.

Šikmé břišní svalstvo

Princip cvičení zůstává stejný, tak jako u přímých břišních svalů. U tohoto cviku však nepovedete paže mezi nohy, ale stranou dopředu. Tento cvik opakujte desetkrát na levou a desetkrát na pravou stranu. Nezapomeňte na správné dýchání.

Cvičení pro krásné a pevné nohy – 6 minut denně

Vnější stehenní svaly

Položte se na levý a nebo pravý bok. Spodní nohu ohněte a opřete se o odpovídající paži. Druhou rukou se opřete o dlaň napříč položenou před tělem. Horní nataženou nohu pomalu zdvihněte a položte, ale ne na podlahu. Koleno nechte propnuté. Tento cvik opakujte třicetkrát.

Vnitřní stehenní svaly

Poloha na boku a držení paží zůstává stejná, jak u cviků na vnější stehenní svaly. Druhou nohu postavte před napnutou položenou nohu. Spodní napnutou nohu zdvihejte a pokládejte. Tento cvik opakujte třicetkrát.

Pevné hýždě – postačí 1 minuta denně

Položte se na záda a obě nohy ohněte (opírejte se jen o paty). Zdvihejte pánev, dokud neucítíte výrazné napětí svalů. Vydržte několik sekund a poté si odpočiňte. Tento cvik opakujte dvacetkrát.

Přečtěte si také:

Léčivá moc jógy
Jarní očista
Tréninková sestava
Co je to body styling
Kalanetika

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies