Jarní očista

Jaro je už v plném proudu a naše tělo potřebuje péči, po které se budeme cítit, jako bychom se právě narodili. Co takhle mu alespoň následující dva týdny věnovat pozornost od hlavy až k patě…

Žena v červeném

Pohyb

K pročišťování organismu hodně přispívá cvičení. Pohyb, samozřejmě jen ten aktivní, rozhýbe trávící trakt a podpoří jeho činnost. Nejvhodnější pro detoxikaci je jóga, protože některá její cvičení jsou zaměřená na rotační cvičení, což je to, co naše tělo potřebuje nejvíce.

Sauna

Snad každý z nás ví, že saunování posiluje obranyschopnost organismu, krevní oběh a pozitivně působí na pleť. Do sauny ovšem nechoďte nalačno, ale ani s plným žaludkem.

Masáž

Našemu tělu, které je plné nahromaděné vody pomůže masáž, lépe řečeno lymfodrenáž. Jedná se o masáž, podporující lymfatický systém a odvádějící z těla tkáňovou tekutiny. Lymfodrenáž je určena pro odstranění důsledků nesprávné životosprávy a špatné látkové výměny.

Peeling

Po dlouhé a studené zimě není v dobré kondici ani pokožka našeho těla, která byla zahalena pod hrubou vrstvou oblečení. Než si tedy ze skříně vytáhnete trička s krátkým rukávem, dopřejte si peeling celého těla. Tím z pokožky odstraníte odumřelé částečky kůže a prokrvíte pokožku.

Kosmetické ošetření

Neměli bychom zapomínat na naší pleť, která také potřebuje dostatečnou regeneraci, jelikož působí bledě a je povadlá. Proto není na škodu, dopřát ji kompletní výživné kosmetické ošetření s kvalitní masáží.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies