Co je Body Styling

Fitness centra nabízí speciální program zaměřený na posilování a zpevňování celého těla. Jedná se o Body Styling. Využívá jak aerobní cvičení, tak nejrůznější náčiní. Je vhodný téměř pro kohokoliv.
Detail pupíku

Co je Body Styling

Pokud potřebujete rovnoměrně formovat a zpevňovat postavu, bude pro vás ideální Body styling. Trénink je zaměřený na formování svalových skupin celého těla se speciální částí pro posilování stehen, hýždí a břišních svalů. Jedná se o kombinaci klasického aerobiku a posilování celého těla. Aerobní cvičení slouží na počátku lekce k zahřátí. Tempo tréninku se střídá postupně podle toho, na jaké jednotlivé svalové skupiny se soustředí. Posilování svalů horních končetin by se mělo periodicky střídat s posilováním svalů dolních končetin, aby nedocházelo k jejich přetížení.

Přínos Body Stylingu

  • Body Styling je určen pro jedince různého věku s různou zdatností.
  • Cvičením dochází ke zpevnění a formování celé postavy – je kladen důraz na problémové partie.
  • Dochází k protažení a posílení celého těla.
  • Působí jako aktivní odreagování po celodenní zátěži.

Body Styling a náčiní

Při body stylingu se používá náčiní, zejména při posilování paží. Nejčastěji se využívají posilovací gumičky, činky a tyče. Body Styling je vhodný pro ty, kteří nemají rádi náročnější choreografii.

Doporučení

Doporučuje se před a po cvičení jen malá svačinka (jogurt, ovoce, zelenina). Formování a zpevňování postavy bude znatelné teprve tehdy, pokud trénink bude 2-3 týdně. Odměnou pak bude štíhlá zpevněná postava.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies