Móda podle znamení horoskopu

Máte rádi spíše sportovní, elegantní nebo extravagantní styl? Cítíte se dobře v obleku nebo jsou vaším každodenním oděvem džíny a triko? Věříte, že váš styl dokáží ovlivnit hvězdy? Přesvědčte se.
Barevné lodičky

Beran

Pánové i dámy ve znamení Berana jsou elegantní bytosti, které rády nakupují. Zajímají se o módu a klidně si pořídí i dražší kousek, jen aby byli in. Mají cit pro kombinování barev a stylů a hojně využívají módní doplňky.

Býk

Ženy tohoto znamení mají rády typicky ženské barvy, které umí dobře sladit a kombinovat. Nevěří si ale natolik, aby oblékly něco nekonvenčního. Muži preferují pohodlné, nikterak nápadité oblečení.

Blíženci

Ženy Blíženkyně jsou ve výběru oblečení opatrné. Nemají rády příliš výrazné barvy a ve starším věku nosívají kostýmy. Muži se oblékají spíše do obyčejných, konvenčních věcí, dokud je partnerky nepřinutí obléci si něco jiného.

Rak

Raci si většinou oblíbí jeden styl, u kterého pak zůstanou po zbytek života. Dávají přednost kvalitě před kvantitou a mají dobrý vkus.

Lev

Lvi rádi experimentují a touží být středem pozornosti, což se odráží i na jejich oblečení. Milují vášnivé kombinace černé s červenou a klidně utratí za exkluzivní kousek nehoráznou částku.

Panna

Panny nosí klasické ženské oblečení, příliš neexperimentují s barvami. Volí raději tmavé, nevýrazné odstíny, které jim zbytečně ubírají na svěžesti. Podobně konzervativní jsou i muži.

Váhy

Váhy mění šatník podle aktuální módy a někdy jsou nákupem oblečení přímo posedlí. Mají skvělý styl a nebojí se zkombinovat různé druhy oděvu, takže jsou vždy originální a netradiční.

Štír

Štíři mají rádi výstřední styl. Nikdy by si nekoupili něco běžně dostupného. Musí vynikat, když ne oděvem, tak alespoň drahými doplňky. Ženy se rády obouvají do extravagantní obuvi. Štíři, muži i ženy, si potrpí na exkluzivní spodní prádlo.

Střelec

Ženy Střelkyně mají rády oblečení, které působí étericky a tajemně. Dlouhé sukně, rozevláté halenky a etnické doplňky, to je něco pro ně. Muži jsou naopak zaměřeni na sportovní oděv a elegnatní styl volí jen v nutných případech.

Kozoroh

Kozorozi se oblékají nenápadně, dokud v sobě neobjeví odvahu ukázat, co v nich opravdu je. Pak se nebudou stydět obléci do výstřednějších kousků a fádní jednotvárné oblečení odloží jednou pro vždy.

Vodnář

Vodnáři potřebují především pohodlí. Upnutý společenský oblek nebo kostým, to není nic pro ně. Nejraději mají džíny v kombinaci s nápadným nebo zajímavým trikem.

Ryby

Ryby nejlépe vystihuje éra hippie. Dodnes by nejraději nosili batikovaná trička a rozevláté sukně či kalhoty. Dávají přednost pohodlí a obvykle si zamilují jednu barvu, které se jen tak nevzdají.

Další zajímavé články

Láska a partnerství podle zvěrokruhu
Práce podle znamení zvěrokruhu
Zdraví a nemoci podle znamení zvěrokruhu
Jídelníček a relaxace podle hvězd
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies