Láska a partnerství podle znamení zvěrokruhu

Váš vztah k lásce a partnerství určuje vaše dětství, postoj k životu, ale také vaše sluneční znamení. Býci hledají ve vztahu jistotu, Lvi vášeň a vzrušení. Štíři bývají extrémně žárliví, Pannám a Kozohům činí potíže vyjádřit své city..

Dvojice ve svatebním oblečení hledící na sebe

Beran

Berani mají v mládí sklon vybírat si mladší partnery. Později vstupují do partnerství se značným věkovým rozdílem. Mají radši partnery, kteří jsou jim spíše kamarády a společníky a nejsou na nich citově závislí. Mnoho Beranů postoupí sňatek velmi brzy, ačkoliv nejsou vždy schopni vytvořit skutečný vztah. Neustále přebíhají od jednoho k druhému, což se může projevit i v partnerství.

Býk

Býci hledají celý život partnera, který by jim dodával sebevědomí a poskytoval jim podporu a pocit bezpečí. Hledají ve vztahu jistotu a pokud se rozhodnou pro manželství, setrvají v něm až do konce. Možná ze začátku vnímají případného potomka jako překážku vztahu, ale jakmile se rozhodnou pro početí dítě, jsou milujícími rodiči a umí zajistit opravdový domov. I když může mít žena i muž ve znamení Býka několik milenců, vždy je pro ně prioritní bezpečný a trvalý vztah.

Blíženci

citově dozrávají později a proto také najdou správného partnera až v době, kdy získají přesnější představu o sobě samých. Pokud se vdají nebo ožení příliš brzy, manželství jim dlouho nevydrží. Jejich vztahy jsou ovlivněny jejich dětstvím. Pokud bylo dobré, dokáží vytvořit pevný a harmonický vztah.

Rak

Rakova představa partnera je tolik zidealizovaná, že může jen těžko takového pohádkového partnera najít. Při akci hledání pana dokonalého obvykle vystřídá mnoho milenců. Do milostných avantýr vpadá i kvůli pocitům osamělosti. Totéž platí u mužů Raků. Teprve až začnete mít na vztah muže a ženy racionální pohled, můžete vytvořit stabilní a šťastné partnerství.

Lev

Lvi jsou i v dospělosti velkými dětmi. V lásce hledají vášeň a hravost. Lákají je hůře dostupní partneři. Chtějí k nim vzhlížet a zároveň je ochraňovat. Určité ocenění vyžadují i od svého protějšku. Milují obdiv a lichotky a pokud je partner umí ocenit, dokáže lásku oplácet dvojnásob. Jestliže vztahu nechybí nadšení, nebráníte se sňatku ani dětem.

Panna

Pro Pannu je těžké projevovat náklonnost a proto svou lásku raději vyjadřují prakticky – tedy ne slovy, ale činy. Dokáže žít dlouho bez stálého partneram a místo něho mít několik milostných vztahů. Pannám chybí důvěra k partnerovi a proto je pro ně těžké vytvořit fungující vztah.

Váhy

Váhy přikládají manželství a partnerství zvláště velký význam. Obvykle vstupují do manželství velmi brzy, ale protože se jejich potřeby mění z hodiny na hodinu, mohou mít mimo manžela spoustu dalších, utajovaných vztahů. Váhy se hádají kvůli maličkostem a někdy jsou na partnera hrubí. Partner musí mít pro Váhu mnoho pochopení, aby jejich vztah vydržel.

Štír

Štíři mají potřebu být ve vztahu dominantní a rádi druhé lidi ovládají. Hledají partnera, který tento postoj ocení a kterému budou moci plně důvěřovat. Jsou vášniví a mohou střídat partnery podle libosti, ale pokud se rozhodnou pro pevný svazek, nic je k nevěře nepřinutí. Jediné, čím mohou dobrý vztah zničit, jsou jejich záchvaty žárlivosti.

Střelec

Úhlavním nepřítelem všech střelcových vztahů je nuda. S partnerem se chtějí hlavně smát. Manželství se většinou vyhýbají, a pokud se pro něj přece jen rozhodnou, dlouho v něm nesetrvají a žijí pak mnoho let jako svobodní. Možný je i opačný postup, kdy se ožení či vdají až někdy kolem čtyřicítky, a mají pak velkou šanci vytvořit šťastné manželství.

Kozoroh

V oblasti citů jsou Kozorozi velmi nejistí, což se projevuje v jejich vztazích. Potřebují silného a milujícího partnera, který ocení jejich schopnosti. Musí být také chytrý a schopný. Někdy mají sklon vybírat si partnera vyššího postavení nebo věku. Pokud se rozhodnou pro manželství, drží se zuby nehty své svobody a bohužel často zanedbávají svou rodinu.

Vodnář

má velmi proměnlivou povahu, což jeho partneři těžce snášejí. S láskou to myslí upřímně a vážně, ale není lehké s ním dlouho vydržet. Pro sňatek se rozhodne klidně i několikrát, než najde toho správného partnera. Přednost před milostnými avantýrami dává přátelům, se kterými se schází na večírcích.

Ryby

se ve vztahu usadí teprve poté, co si trochu užijí svých koníčků a splní si své sny. Pak volí spíše partnery, který jsou rodinného zaměření a protože touží po pocitu, že je někdo potřebuje, přebírají starosti svého partnera. Jenže právě snaha žít život za jiné může být příčinou konfliktů v jejich vztahu. Ryby se zpravidla brzy žení či vdávají. Vede je k tomu potřeba vytvořit si vlastní rodinu a zbavit se pocitu osamělosti.

 

Zdravé spaní - cesta ke zdravému vztahu

Spánek je důležitou součástí našeho života. Často zanedbáváme tuto část života.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies