Kalhotky pro každou ženu

Spodní prádlo a kalhotky patří neodmyslitelně ke každé ženě. Hlavním posláním kalhotek je v první řadě ochrana citlivých partií. Výběr proto nepodceňujte. Při každodenním nošení se musíte cítit především spokojeně. Výběr je velký a je jen na vás jaké prádlo si zvolíte. Přes různorodé kombinace barev a materiálů, si určitě každá žena vybere právě ty své, které ji padnou do oka.

Dámské tělové boxerky

Každá žena je odlišná a vybírá si proto i jiný druh spodního prádla. Ve výběru hraje velkou roli určitě materiál, který byl použit při výrobě prádla. Materiál může být pestrý, ale mezi nejoblíbenější patří bavlna. Bavlna se stává ve většině případů nejopopulárnější právě pro svou pohodlnost. K výrobě kalhotek se používá i další materiál, a to ve formě elastenu, dále kombinace saténu a hedvábí, a velmi oblíbená je také krajka.

Dámská tanga Konrad Valoo

Existuje několik druhů střihů dámského prádla. Každá značka rozlišuje kalhotky různorodě, ale řídit se můžeme základním rozdělením střihů. Mezi základní střihy patří klasické dámské kalhotky, které jsou střižené do pasu nebo pod pupík a zakrývají celou plochu zadečku. Do této kategorie patří klasická varianta, která je rozšířená pod boky a varianta s vysokým výkrojem je nižší.

Dalším typem jsou zeštíhlující kalhotky, bikiny, hipster kalhotky, tzv. dámské trenýrky “boyshorts” a velmi oblíbené tanga. Blíží se doba Vánoc, tak proč se třeba neodměnit dárkem v podobě nového, luxusního spodního prádla? Krásné kalhotky přináší například značka Pierre Cardin, Lormar, Triola a BellissimaNa internetu naleznete velké množství e-shopů, kde si můžete vybrat kalhotky opravdu všelijaké. Naleznete různé střihy, vzory, barvy a velikosti. Kalhotky lze zakoupit samostatně nebo je můžete doplnit ještě o podprsenku. Získáte tak krásnou soupravu, která potěší nejen své nové majitelky. Ještě váháte s výběrem?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies