Metoda naplétání vlasů a lepení vlasů

Rostou vám vlasy hrozně pomalu nebo jich máte příliš málo? Tak si kupte jiné! Husté vlasy do pasu můžete mít za pouhých pár hodin díky metodě naplétání vlasů či lepení vlasů.
Žena s bradou opřenou o ruku
Vlasy povyrostou přibližně o 1 centimetr za měsíc, proto si přirozeně musíte na atraktivní a dlouhé vlasy počkat, pokud pro ně máte vůbec předpoklady. Jednodušší, rychlejší, ale samozřejmě dražší metodou je nechat si vlasy tzv. naplést.

Metoda naplétání vlasů

Metoda naplétání vlasů je nejstarším, přesto stále oblíbeným způsobem spojování falešných vlasů s vlastními. Tato technika vznikla před desítkami let, kdy se začaly nosit účesy z dlouhých copánků a dredů.

Základní infromace o metodě naplétání vlasů

Pokud se rozhodnete pro metodu naplétání vlasů, přibydou vám na hlavě pramínky umělých vlasů, vyrobené z tak zvaného kanekalonu. Protože se dostatečně nebarví, musíte si s pomocí kadeřnice vybrat odstín, který se nejvíce blíží vašim vlasům. Ty vám potom kadeřnice naváže rovnoměrně po celé hlavě na pramínky vašich vlasů. Při metodě naplétání se nepoužívá jakýkoli další materiál - např. lepidlo, kovové svorky, umělohmotné trubičky. Uchycení falešných pramenů je pouze mechanická záležitost.

Jak dlouho trvá metoda naplétání vlasů

V salonu strávíte 3 - 8 hodin. Tato doba je dána počtem přidaných pramínků a také zkušenostmi kadeřnice.

Jak dlouho napletené vlasy vydrží

Metoda napletání vlasů a takto přidané pramínky vám vydrží 3 - 5 měsíců. Tuto dobu můžete prodloužit, a to tak, že si po 3 měsících necháte uchycení posunout blíže k vlasové pokožce. To znamená, že kadeřnice spoj rozplete a falešné prameny znovu naváže.

Metoda lepení vlasů

Metoda lepení vlasů pomocí keratinu - metoda, o níž se hodně mluví zejména z důvodu, že se používá keratin, látka, která tvoří převážnou část každého lidského vlasu.

Základní informace o metodě lepení vlasů

Právě kvůli keratinu vám může být metoda lepení sympatická. Jedná se o prameny pravých vlasů ve spojení s keratinem, přesněji řečeno s keratinovým voskem neboli lepidlem. Toto lepidlo nanese kadeřnice na falešný pramen, který pak přiloží ve vzdálenosti asi půl centimetru od kůže k pramenu vašich vlasů a stiskne nahřátými kleštěmi. Tím roztaví keratin a spojí oba prameny.

Jak dlouho metoda lepení vlasů trvá

Kadeřnice bude s prodlužováním hotová za 1 až 3 hodiny, ale potom je třeba počítat s časem na konečnou úpravu vlasů - střih, barvení apod.

Jak dlouho lepené vlasy vydrží

Účes byste měla nechat opravit po 3 až 4 měsících. Čeká vás rozlepení spojů s pomocí speciálního alkoholového roztoku a přelepní falešných pramenů blíž k hlavě.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies