Erotické hry - objevte neznámá místa

Erotogenní zóny dobře znáte. Jsou ale i netradiční místa, kde můžete nahého muže hladit, laskat nebo líbat. Jsou oblasti, které zanedbáváte a okrádáte se o pověst skvělé milenky...vyzkoušejte netradiční techniky a doteky!
Modré oči panenky

Erotické hry - hýčkejte netradiční místa

Erotické hry s ušními lalůčky

Ušní lalůček je velmi citlivé místo, tvrdí to i Ájurvédská tradice. Líbejte a lízejte jej k jeho spokojenosti, můžete zkusit i mnutí ušního lalůčku mezi prsty. Střídavě můžete i jemně foukat a líbat celé jeho ouško. Muže váš jazyk rozpálí!

Erotické hry a nos - jde to dohromady?

Ano! Maořané říkají svému tradičnímu tření nosů „sdílet dech”. Tyto doteky jsou pro muže velmi intimní a blízkost jej nenechá v klidu. Navíc kanálek mezi jeho nosem a rty je citlivější než si myslíte a jeho dráždění jazykem jej navnadí na další pokračování.

Erotické hry - využijte ústa a jazyk

Zkuste obkreslovat jeho rty jazykem a oči v žádném případě nezavírejte! Pěkně ho propalujte pohledem. Kůže na rtech je tenká a má spoustu citlivých nervových zakončení. Žhavým tipem je kroužení vaší bradavky kolem jeho rtů, zkuste mu ještě zavázat oči a zakažte mu jakékoliv dotyky (mimochodem, zkoušeli jste bandáž a svazování? klikněte zde). Touhou se zblázní!

Erotické hry a jeho tvář

Využijte kousek peříčka, okvětní lístek nebo cokoli jemného. Hlaďte jeho obličej a střídejte bříška prstů, navodíte mazlivou atmosféru. Vyzkoušejte i masáž obličeje, pohyb veďte od brady k čelu.

Erotické hry celého těla

Klíční kosti - citlivé erotické hry

Něžné líbání nebo divoké kousání? Klíční kosti jsou erotogenní zónou spousty mužů. Skvělý tip na situaci, kdy muž nad sebou ztrácí kontrolu: Stáhněte svaly pánevního dna a využijte svůj um něžných polibků právě na klíční kosti.

V hlavní roli erotických her - ruce a dlaně

Nahmatejte na zápěstí místo, kde pulzuje tep a začněte s jemnými polibky. Projíždějte prsty po pahorcích dlaně. Vkládejte do úst jeho prsty a olizujte je všemi směry (co třeba si předem rozpustit čokoládu?).

Erotické hry a podpaží

Možná si říkáte, že podpaží není zrovna erotogenní zóna. Opak je pravdou - přepadněte partnera třeba ve sprše (zajistíte si, že bude zaručeně vonět) a líbejte ho právě v podpaží. Chvilku ho tato erotická hra bude možná lechtat, ale když prvotní pocit překoná, opravdu si užije vzrušivé okamžiky.

Podbřišek - erotické hry těsně před

Pokryjte celou oblast podbřišku polibky a zajistěte si, aby se jakoby náhodou dotýkaly vaše bradavky jeho nohou. Teplé dlaně položte na část jeho bříška a klouzavě (nejlépe za použití olejíčku) přejíždějte tam a zpět. Masírujte oblast mezi pupíkem a jeho penisem krouživými pohyby. Pokud jste odvážnější, můžete se o jeho podbřišek třít klitorisem. Třeba až do orgasmu - více zde.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies