Tipy pro plné rty

Po plných rtech touží snad každá žena. Aby taky ne – tvář díky nim působí smyslněji. Ne každé ale příroda plné rty nadělila. Naštěstí existuje spousta triků, jak je dočasně či trvale zvětšit.

Rudé plné pootevřené rty

Plné rty zdůrazňují krásu i mládí

Plné rty hrají v sexualitě stejnou úlohu jako velká ňadra či zadeček – lákají partnera. To ale není jediné plus – bylo dokázáno, že s plnými rty žena vypadá také mladší. S přibývajícími léty totiž se totiž tvář „propadává“ a rty se smršťují.

Rty jako indikátor našeho zdraví

Triky při líčení rtů

Jak zvětšit úzké rty

Chytré líčení rtů

Ačkoliv se pro zvětšení rtů doporučují rudé rtěnky, rty nejvíce opticky zvětšují světlé barvy. Více než na barvě ale záleží na tom, zda zvolíte rtěnku lesklou nebo matnou – rozhodně vsaďte na lesk! Největšími pomocníky pro vás budou třpytivé nebo perleťově zbarvené rtěnky a lesky na rty. Novinkou jsou rtěnky a lesky s obsahem kolagenu, který rty vyplní a vypne, takže budou vypadat nejen plnější, ale také pevnější a zdravější.

Permanentní make-up

Stále oblíbenějším způsobem zdokonalení vzhledu rtů je permanentní make-up, kdy se požadovaný tvar a barva do rtů vytetuje. Můžete si nechat vytetovat pouze kontury rtů, kdy se linka rtů lehce přetáhne tak, aby vypadaly širší a plnější, anebo si necháte tetováží vyplnit celé rty – pak budete vypadat, jako byste již byla nalíčená a nemusíte už vůbec používat rtěnku.

Zvětšení rtů aplikací tuku, kolagenu nebo kyseliny hyaluronové

Další možností zvětšení rtů je pomocí injekční výplně. Aplikuje se přitom tuk odebraný z vlastního těla (malé množství tuku z břicha, stehen či hýždí) kyselina hyaluronová anebo kolagen. Zákrok obvykle nezabere více než půl hodiny. Protože se část látky v místě vpichu vstřebá, musí se jí aplikovat o něco více a rty vypadají zpočátku opuchle. Tento otok ale obvykle do dvou dnů vymizí. Největší trvanlivost byla zatím prokázána u zvětšení rtů tukem a kyselinou hyaluronovou.

Dokonalé rty - jak na to?

Jak se líbat?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies