Mineralfit.cz

Móda / kalhoty pro každou postavu

Kateřina Řehořová
Vyberte si model, který vám nejen padne, ale změní vaši postavu k nepoznání. Ať už máte větší zadeček nebo jste až příliš štíhlá. Už nebudete mít pocit, že vám žádné kalhoty nesluší a že si prostě nevyberete...
Móda, kalhoty a slovanská postava Slovanská postava je typická širšími boky a větším zadečkem. Jak nedostatky zakrýt a zdůraznit přednosti?
Můžete si dovolit kalhoty s vertikálními proužky volné splývavé materiály máte-li ploché bříško, zkuste i bokovky nohavice do zvonu Vyhýbejte se typům kalhot capri kalhoty balonové kalhoty výrazně zbarvené, vzorované kalhoty Móda, kalhoty a postava typu jablko Vaší problémovou oblastí je bříško.
Můžete si dovolit kalhoty se zvýšeným pasem s širší páskovou manžetou capri kalhoty (podmínkou jsou štíhlejší nohy) tříčtvrteční kalhoty Vyhýbejte se typům kalhot kalhoty s výraznými kapsami výraznými aplikace na horní části kalhot obejdete se bez mohutných pásků Móda, kalhoty - jste příliš malá? Můžete si dovolit kalhoty s horizontálními proužky kalhoty s vysokým pasem s dekorativním motivem na dolní části nohavic Čím to doplnit boty na vyšším podpatku zajímavý opasek, šátek či stuha (odvedete pozornost od nohou k pasu) Zapomeňte na výrazné vzory aplikace capri a tříčtvrteční kalhoty bokovky a kalhoty do zvonu (pokud nemáte zrovna ideální nohy) Móda, kalhoty - jste příliš štíhlá? Máte opačný problém než všechny ostatní ženy a dívky? I na vás pamatujeme a poradíme vám, jak zakrýt příliš hubené nohy.
Můžete si dovolit kalhoty zářivých, jasných a výrazných barev s nabíranými zadními kapsami (vytvoří vám plný zadeček) z těžších materiálů Nevhodné typy kalhot kalhoty z lesklých materiálů upnuté střihy kalhoty tmavých barev Zajímavé články o módě Šatník a 6 základních kousků
Bižuterie a jiné módní doplňky
Stylové prohřešky v módě
Metrosexuál - jak je na tom váš muž?
Sexy přirozená
STYL a KABO

Boty - vyberte ty nej!
Barvy jara a léta ve vašem šatníku

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.