Šatník a 6 základních kousků do něj

Máte pocit, že Vaše skříň je přeplněná, ale stále nemáte co na sebe? Utrácet za kompletně nový šatník ovšem nemusíte. Stačí jen šest základních kousků, které Vašemu šatníku dodají ten správný styl.
Barevné kabelky

Bílá košile

Bílá košile Vám určitě nesmí chybět a to ať už máte jakýkoliv styl. Je jedno jestli bude zapínací, zavázaná na uzel či přehozená přes top.

Sako

Sako v tom správné stylu se Vám bude určitě hodit. Pořiďte si takové, které si budete moci obléknout k džínám i sukni. A barva? Na léto se Vám určitě bude hodit bílá, ale chcete-li sako, které můžete nosit po celý rok, je lepší černá nebo béžová.

Džíny

Snad neexistuje žena, které by v šatníku chyběly džíny. Máte-li v plánu koupit si nové, tak se ohlížejte po takových, které se hodí pro kteroukoliv příležitost. Barvu džín zvolte raději tmavší, přece jen vypadají společenštěji. Vyhněte se nášivkám, třepení, potiskům a jiných ozdob.

Boty v barvě těla

Možná se Vám boty v tělové barvě zdají být bez stylu, ale opravdu se dají zkombinovat prakticky se vším. Vypadají elegantně jak k sukni, tak i ke kalhotám jakékoliv barvy. Navíc Vám protáhnou nohu a tím i zeštíhlí. Boty - vyberte ty nej!

Dlouhá šála

Dlouhé šály jsou v módě již nějakou dobu a určitě by Vám v šatníku, alespoň jedna, chybět neměla. Existuje mnoho způsobů, jak takovou šálu nosit, ať už jako doplněk k saku či kabátu nebo omotanou přes top nebo šaty. V každém případě však vypadá elegantně.

Všestranná kabelka

Kabelka ve správném stylu, do které se vejdou všechny nezbytné potřeby, je tím nejlepším a nejjednodušším prostředkem, jak dodat šťávu jednoduchému outfitu. Nehledejte kabelky bez nápadu, ale naopak takové, které jsou výrazné.

Další módní tipy najdete zde:

Bižuterie a jiné módní doplňky
Stylové prohřešky v módě
Metrosexuál - jak je na tom váš muž?
Sexy přirozená
STYL a KABO

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies