Stylové prohřešky v módě

Úžasná módní kreace nebo módní úlet? Dáváte na svůj vlastní pocit nebo se řídíte názory okolí? Stylové prohřešky v módě, barevných kombinací i doplňcích a bižuterii. Čemu se v módě zásadně vyhýbat?
Dívka sedící na trávě

Stylové prohřešky v módě

Šaty ze strečové látky

Myslíte si, že jste v šatech ze streče sexy? Obepínají vám postavu nevybíravým způsobem. I když máte téměř dokonalou postavu, nikdy v nich nebudete působit sexy! Vypadají levně a navíc se látka při každém pohybu vyhrnuje a dělá záhyby.

Kalhotová sukně

Nejméně eroticky budete působit v oblečku, který vypadá jako sukně, ale při menším pohybu se odhalí, že jde vlastně o kalhoty. V šatníku vám tento model může klidně chybět. Udělá vám z postavy nepěknou "hrušku" a zvětší vám zadek.

Leginy do práce

Leginy jsou velmi pohodlné, ale v práci budete působit zvláštním dojmem. Leginy jsou pro volný čas, pro lenošení či sport. Do práce se nehodí, vezmete-li si leginy do zaměstnání budete vypadat stylově out.

Vyhrnuté rukávy u saka

V devadesátých letech byly vyhrnuté rukávy módním výstřelkem. Dnes parádu s tímto módním stylem neuděláte, vyhrnování rukávů u saka se obloukem vyhněte a raději si rukávy nechte zkrátit.

Stylové prohřešky - barevnost módy

Křiklavé barevné kombinace

Neřiďte se výhradně módou světoznámých návrhářů. Většina modelů není pro běžné nošení a kombinace barev berte s rezervou. V kombinaci růžové se žlutou, zelené s červenou apod., budete vypadat neseriózně a nevkusně. Tyto kombinace si mohou dovolit pouze mladé dívky.

Vzorované punčochy

Vzorované punčochy jsou sice v módě a stylově in, ale pokud nemáte výstavní nohy, vyhněte se jim. I ty nejútlejší nožky dokáží rozšířit minimálně o 30%! Nemluvě o bílé barvě.

Směsice vzorů

Kostky a puntíky, kytičky k proužkům? Ani náhodou. Stylově se dostanete ke dnu a probouráte všechny dohady o vašem vkusu. S kombinacemi různých vzorů, materiálů i barev musíte opatrně!

Kalhoty a kostky

Nepřítelem každé postavy jsou velké kostky na kalhotách. V kostkovaných kalhotách budete vždy působit "rozměrněji".

Stylové prohřešky a bižuterie

Nenoste nikdy více kusů výrazné bižuterie! Stačí jeden viditelný kousek.

Váš styl je vaše vizitka. Nestylizujte se do něčeho, co vám "nesedí". Každý z vás je typ pro určitou módu, proto překonejte snahu kopírovat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies