Lyžařský styl - upoutá pozornost a zahřeje

Jste zimomřivý typ člověka nebo se vám nelíbí flaušové kabáty a kozačky s vysokými podpatky? Pak pro vás máme zaručený typ. Dejte se na lyžařský styl, nejenže vám bude teplo, ale letos je in.
Žena s kožešinovou čepicí na hlavě

Bunda jako sněžný muž - nová zimní móda

Aplikace kožešiny je stále in, a to jak na lemování ke kapuci u bund, tak i na jiných kouscích oblečení. Na horách budete za kožešinovou kapuci vděčná, protože vás zaručeně zahřeje, ale co víc, budete hvězdou sjezdovek a pánové z vás nespustí oči.

Aspoň jeden rolák v šatníku mít musíte

Roláky frčí snad každou sezónu, takže klidně do nějakého investujte a máte jistotu, že příští rok ho znovu vytáhnete. Tento druh oblečení oceníte nejen na horách, ale i ve městě. Jediná nevýhoda, kterou roláky mají je ta, že při oblékání a svlékání si trochu pohrají s vašimi vlasy.

Sněhule slaví návrat - konečně teplá zimní obuv!

Pamatujete si, jak jste kdysi ve školce nosili šusťákové sněhule, které mělo každé druhé dítě? Tak pozor, slaví velký návrat, ovšem v trochu jiné podobě. Sněhule zaujmou ostatní jak veselými barvami, tak i aplikacemi jako jsou třeba bambulky či třásně. Ale pamatujte na jedno: sněhule noste zásadně s nohavicemi zastrčenými dovnitř.

Čepice a šály nejsou jen pro děti

Zapomeňte na doby, kdy jste se za čepice nebo šály styděli a tajně je schovávaly do aktovek. Dnes lehce seženete čepici, která dá vyniknout vaší tváři nebo schová účes, který se vám nepovedl. I šály či šátky jsou trendy doplňkem, i když v mnoha případech nesplní svou funkci – zahřát promrzlý krček.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies