Kšiltovky a bekovky frčí, navíc chrání před chladem

Chcete svou image nějak oživit, ale nevíte si rady? Co takhle vyzkoušet kšiltovku nebo bekovku. Nejenže jsou v současné době v kurzu, ale udělají z vás hvězdu, oživí nenápadné oblečení a ochrání vás před chladem.
Žena s čepicí sedící na trávě

S kšiltovkami začaly hollywoodské hvězdy

Kdysi se kšiltovky nosily jen při sportovních příležitostech, ale ty časy jsou dávno pryč. (Zajímá vás sportovní móda? Více v článku.) Módní návrháři čepice přetvořili tak, že některé se dají zařadit i do elegantní módy. S kšiltovkami přišli hvězdy Hollywoodu (kšiltovku nosí i latinskoamerická hvězda Jenifer Lopez), když je začaly nosit, jak na ranní běhání, tak jako skvělou pomůcky k maskování před fanoušky. Celý svět se jimi nechal inspirovat a od té doby prodělaly kšiltovky obrovský rozkvět.

Méně sportovní bekovka

Pokud vám připadá, že s kšiltovkou vypadáte moc klukovsky, i když to vůbec nevadí, vyzkoušejte bekovku. Vypadá o něco elegantněji a má, tak jako kšiltovka, několik variant, stačí si jen vybrat.

Bekovky a kšiltovky - nejen pro oživení image

Asi žádný z módních doplňků vám neposkytne takovou službu jako kšiltovka či bekovka. Nejenže oživí váš nenápadný outfit, ale poslouží i prakticky. Pod čepicí se ubráníte úpalu, v zimě vás zahřeje a schováte pod ní mastné nebo neupravené vlasy, oteklé oči a dokonce i špatnou náladu. Tak proč si aspoň jeden módní kousek nekoupit?

Poraďte si s image vašeho partnera - více v rubrice IMAGE MUŽE

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies