Mineralfit.cz

Léto - co takhle sbalit milionáře?

Kateřina Řehořová
Máte právo si léto naplno užít!!! Pracujete nebo studujete? Volno se sluncem v zádech si určitě zasloužíte. Odhalte se, naplánujte výlety a třeba sbalte i milionáře. Jasný plán na léto 2006....
Léto - myslete dopředu Jste-li studiem povinná, využijte léta k vydělání peněz. Začněte se poohlížet po dobře placené brigádě nebo vyjeďte za dobrovolnou prací (můžete zkusit štěstí i v zahraničí - více zde), ať si aspoň měsíc můžete užívat podle svých letních představ!
Léto - odhalte se! Rozkveťte jako letní louka! Vytáhněte sexy topy, minisukně a z botníku vytáhněte lodičky. Zkuste retro trend a klidně si půjčte něco od babičky. Po extra dlouhé zimě si vaše tělo zaslouží dostatek vitamínu D - dopřejte si slunce (krém s vysokým UV faktorem podmínkou, více zde...).
Léto plné výletů Vyražte někam hodně daleko! Před a po začátku sezóny jsou zájezdy levnější. Moře není až tak studené a liduprázdné pláže si opravdu užijete!
Léto plné žhavých flirtů Co takhle sbalit milionáře? Léto v kabrioletu, vítr ve vlasech, dovolená v exotické zemi? Nemusí to být jen sen, třeba nějaký milionář čeká právě na vás:o). Povolte uzdu své fantazii a při flirtování předstírejte cokoli. Jen ať je váš.
Zajímavé odkazy - dovolená léto 2006 Kouzelný řecký ostrov - Santorini
Balaton - báječná dovolená na léto 2006
Tahiti - jako v ráji
St. Martin - ostrov Karibiku
Dovolená v zahraničí - ať vyrážíte kamkoliv

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.