Hubnutí a káva

I když je káva nejrozšířenější návykovou drogou na světě, tak její pití má i pozitivní účinky. Dokáže Vás povzbudit, zlepšuje Vaši duševní činnost, jste schopni po ní pracovat déle a co víc, trocha kofeinu pomáhá při cvičení a hubnutí.

Hrníček s podšálkem na stole plném zrnek kávy

Hubnutí a káva - neuvěřitelné věci

Jen vypití jednoho šálku kávy má za následek zvýšenou spotřebu energie a když se k tomu začnete hýbat či cvičit, můžou se dít neuvěřitelné věci.

Hubnutí a káva - vyšší výdej energie

Když Vaše tělo přijme menší množství kofeinu, začne se energie odčerpávat z tukových zásob. Tělo získá větší výkonnost, výdrž a není tak vyčerpané. Proto jste i schopni déle cvičit, což má za následek vyšší výdej energie.

Hubnutí a káva - všeho s mírou

Ovšem nesmíte zapomenou, že i u kávy platí heslo: všeho s mírou. Nadměrné množství vypité kávy Vám může přivodit bolesti žaludku.

Pokud kávě nedokážete odolat a běžně vypijete tři i více šálků, svému tělu nepomůžete, ba naopak. V tomto případě se budete muset snažit organismus detoxikovat, než se pustíte do hubnutí. 

Hubnutí a káva - záleží na době konzumace

V případě, že chcete kávu používat jako prostředek pro hubnutí nebo povzbuzení, musíte ji vypít v době, kdy jsme naprosto svěží. V opačném případě Váš organismus vyčerpá rychleji své zdroje energie.

Hubnutí a káva - krásné prožitky

Budete-li pít kávu s rozmyslem, získáte nejen krásné prožitky z konzumace, ale navíc se budete cítit plní síly a možná i o pár kilo zhubnete.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies