Známé diety celebrit

Jaké diety drží naše známé celebrity, aby si udržely krásné a ladné křivky, které můžeme denně obdivovat v médiích? To se dozvíte v našem dnešním článku. Nechte se inspirovat dietami celebrit.

Dvě jablka omotaná metrem

Dieta celebrit

Dieta celebrit zahrnuje jídla s vysokým obsahem bílkovin. Nejméně 2x týdně bychom měli konzumovat luštěniny, pečivo podávat pouze tmavé a nebo celozrnné. Po každém jídle se obvykle konzumuje grep, jablečný ocet nebo přípravky pro spalování tuků. Dieta zapomíná na konzumaci zeleniny a ovoce, proto není příliš zdravá.

Atkinsova dieta

Při této dietě lze zhubnout, avšak po přidávání sacharidů je větší pravděpodobnost, že se váha bude rychle vracet zpátky. Dochází k nedostatku vápníku a vitaminů, proto je dobré ji doplnit o vitamíny formou tablet.

Při Atkinsové dietě je možné jíst tuky, ale nesmějí se konzumovat škroby. Dieta zakazuje konzumaci chleba, brambor, těstovin a rýže, doporučuje se jíst tučné maso, zvěřinu a vejce.

Dieta Lenky Kořínkové

Mezi nejznámější české diety patří dieta Lenky Kořínkové. Hlavním principem diety je, že určité skupiny potravin musíte konzumovat samostatně. V praxi to znamená, že rostlinnou skupinu nesmíte nikdy kombinovat s živočišnou, ovoce nesmíte kombinovat se zeleninou. V této dietě je úplně vyškrtnut cukr, bílé pečivo a alkohol.

Zónová dieta

Zónová dieta spočívá ve správném poměru sacharidů, bílkovin a tuků v každém jídle a kalorie jsou až na druhém místě.

Cambridgeská dieta

Cambridgeská dieta spočívá v konzumaci instantních potravin jako jsou různé polévky, tyčinky či koktejly apod. Jedná se o to, že každý den si můžete zvolit pouhé tři výrobky podle vaší chuti.

Montignacova dieta

Montignacova dieta je oblíbeným hubnoucím prostředkem například Kylie Minogue. Metoda francouzského vědce rozděluje uhlohydráty na dobré a špatné nebo chcete-li na zdravé a nezdravé. Nezdravé uhlohydráty způsobují ukládání nežádoucího tuku. Tato dieta Vás převážně zasytí celozrnnými špagetami, rybami, Chilli Con Carne a nebo nízkotučným jogurtem.

Dieta Glyx -důležitý je glykemický index

Dalším receptem jak docílit štíhlé linie je dieta glyx. Potraviny se dělí podle glykemického indexu. Základem jsou nenasycené kyseliny. Při této dietě můžete celozrnný chléb, ovoce, sušené ovoce, syrovou zeleninu, zeleninové polévky, ryby, ostatní maso a také mléčné výrobky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies