Vybíráme vánoční dárky pro muže

V dnešním článku Vám poradíme, jak vybrat ten nejlepší vánoční dárek pro přítele, manžela, milence, tchána či syna. Nechte se inspirovat našimi tipy na dárky.

Muž s vánoční čepicí

Trenýrky a ponožky - praktické, ale nudné...

Je zvykem, že muži (a chlapci) pod vánočním stromečkem vždy objeví nějaké ty trenýrky či ponožky. Jsou to sice praktické dárky, které ocení, ale rozhodně žádné velké terno s nimi neuděláte. To stejné platí i u sprchových gelů, šampónů, deodorantů a různých voňavek, které téměř vždy muži naleznou pod vánočním stromečkem. Ano, můžete jim sice dát najevo, že by měli o sebe více pečovat (případně je podporovat v péči o svůj zevnějšek), ale stejně tak jako u spodního prádla, potěší, ale nezaujmou.

Chcete-li svého muže, milence, tchána, syna a nebo někoho jiného opravdu potěšit, nechte se inspirovat našimi tipy na dárky.

Novinky ze světa techniky a hi-tech

Téměř všichni muži se zajímají alespoň trochu o technické vymoženosti, které dnešní doba nabízí - od mobilů, přes počítače či jinak zajímavé technické vychytávky. Nenápadně zjistěte, co by si Vaše drahá polovička (syn, milenec, tchán, atd.) přál, a poté se podívejte na nabídku internetových obchodů. Samozřejmě také záleží na Vaší finanční situaci - pouze Vy sama víte, zda-li si to či ono můžete dovolit.

Někdy stačí dát i pouhou drobnost, která má s technikou či hi-tech něco společného. 

Darujte zážitek - darujete vzpomínku...

Pokud muž, kterého chcete na Vánoce obdarovat, není materiálně založen, je nejvhodnějším, nejnápaditějším a zkrátka nejlepším dárkem zážitek. Let balónem, jízda ve Ferrari, relaxační pobyt ve welness centru, seskok padákem, lekce golfu...atd. Nabídka zážitkových agentur figurujících na našem trhu je velmi pestrá a cenově dostupná. Proč tedy nedarovat zážitek, na který bude obdarovaný dlouhá léta v dobrém vzpomínat?

Hledáte nejlepší dárek pro svého partnera?  Darujte mu sebe!

Zapomeňte na drahé a nudné dárky. Nadělte se Vy sama partnerovi pod vánoční stromeček.Oblečte se jako ježíškova pomocnice a lehněte si pod vánoční stromeček. Uvidíte, že z takového dárku, bude mít Váš partner tu největší radost.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies