Vybíráme povlečení

Máte čas od času potřebu pořídit něco nového do domácnosti, trochu to prostě doma oživit? Není třeba hned kupovat nový nábytek, někdy stačí opravdu maličkost, která dá pokoji nový nádech. Vaši ložnici může krásně oživit nové povlečení na postele

Vybavená ložnice s manželskou postelí

Jaký materiál si vybratkrepové povlečení

Asi taky někdy váháte jaký materiál zvolit. Třeba vám dneska s rozhodnutím trochu pomůžeme. Tak pojďme si ty materiály trochu rozebrat. 

Saténové povlečení

Saténové povlečení z bavlněného saténu je velice oblíbené pro své dobré vlastnosti. V bavlněném saténu nebudete klouzat a hlavně vás nebude studět jako umělý -polyesterový satén. Dejte si tedy pozor na záměnu, není totiž satén jako satén. Pokud se peřinu povlečete do balněného saténu, připravte se na jemné, hebké a příjemné doteky. Satén nezadržuje nečistoty. Dopřejte si kvalitní spánek s bavlněným saténem.

flanelové povlečeníKrepové povlečení

Dávejte přednost krepovému povlečení z mikrokrepu ze 100 % polyesteru. Krep se v dnešní upěchané době opravdu hodí, jeho údržba není náročná, nemusíte kvůli něj zapínat žehličku. Navíc krep si dlouho zachovává své užitné vlastnosti. Máte možnost vybírat si z mnoha motivů i barev.

Flanelové povlečení

Představte si to teplíčko a měkkost. Přesně tohle můžete zažívat, pokud bude vaše peřina zabalená ve flanelu. Flanel má výbornou savost, izoluje teplo a je velice hebký. Ložní povlečení z mikroflanelu se nemusí žehlit, když si pod něj vlezete, ucítíte jemný, hřejivý dotek, který připomíná fleece.

Povlečení z mikrovláknapovlečení z mikrovlákna

Takové povlečení je vyrobeno ze 100 % polyesteru. Také se nemusí žehlit a jeho údržba je tím pádem velice snadná. Počkejte, až ucítíte tu jemnost na vlastní kůži, už nebudete chtít jiné.

Povlečení pro děti

Brzy budou Vánoce a věřte tomu,že děti mohou mít radost také z povlečení s jejich oblíbeným pohádkovým motivem. Žádné dítě nepohrdne povlečením s Bobem a Bobkem, s Medvídkem Pú, Vílou Amálkou či Bořkem  stavitelem. V nabídce internetového obchodu DomáciPohoda.cz najdete dětské povlečení pro kojence, batolata i větší děti. Samozřejmě můžete hned koupit krásné nové povlečení i do vaší ložnice.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies