Vyběhněte na čerstvý vzduch, udělá vám to dobře

Běháním si zlepšíte fyzičku a spálíte i spoustu kalorií. Možná si toto cvičení oblíbíte natolik, že to nebudete dělat pouze z povinnosti, když chcete prahnete po vypracované, štíhlé postavě, ale čistě jen tak pro radost.

běhání

 

Důvody, proč byste měli začít běhat

 

  1. Pravidelným běháním spálíte kalorie, ale také, a to je důležitější, tím posílíte i své srdce. Během můžete snížit riziko vzniku kardiovaskulárních onemocnění. Zvýšíte svůj výkon a také budete vytrvalejší.
  2. Ti, co běhají rádi, si zlepší nejen svůj fyzický stav, ale i ten psychický. Rozproudíte v sobě nekonečné množství energie, která vás bude nabíjet a pravidelně vám bude dodávat dobrou náladu.
  3. Běh je sport, který zvládne opravdu každý. Ale než s tím začnete, zkuste investovat do kvalitní obuvi a oblečení. Myslete na své zdraví, abyste zbytečně nezatěžovaly klouby nebo abyste v chladnějším počasí neprochladli.
  4. Zbavíte se stresu a depresí jedna dvě. Máte příliš stresující práci nebo si potřebujete na chvíli odpočinout od všech starostí (i těch doma)? Není nic lepšího, než jen tak vyběhnout do přírody a nadýchat se čerstvého vzduchu. Perfektně si pročistíte hlavu a budete se tak moci rozhodnout i nad věcmi, nad kterými přemýšlíte už delší dobu.
  5. Jak už jsme řekli výše, pomocí běhu můžete shodit i nějaká ta kila navíc. Navíc tím i zpevníte celou postavu a zlepšíte celkovou rovnováhu těla.
  6. Díky běhání zažijete neskutečný pocit volnosti. Abyste se zpočátku k běhání donutila, zkuste při něm poslouchat svou oblíbenou hudbu. To vás jistě nakopne do té správné pohody.
  7. A neposledním důvodem je to, že se začnete cítit opět skvěle. A kdo by se tak necítil, když zhubnete, zpevníte držení těla a prokrvíte krásně svou pokožku. Tohle všechno vám zaručeně zvedne sebevědomí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies