Vojenský styl není jen pro muže

Army, military neboli vojenský styl je oblíbený zejména u mužů, ale stejně bude slušit i vám. Že vám připadá příliš strohý a neženský? Žádný strach. V kombinaci s ryze ženskými prvky jako muž rozhodně působit nebudete.
Maskáčová čepice

Prvky vojenské módy

Barvami dámského vojenského stylu není jen zelená a její odstíny, ale i hnědá a béžová. Abyste byla in, nemusíte mít na sobě o tři čísla větší vojenský kabát s tlustým páskem. Stačí jen několik army prvků v podobě kovových knoflíků, skládaných kapes, nárameníků nebo dvouřadého zapínání. Vojenské vzory jsou slušivé nejen na kabátech a kalhotách kapsáčích, ale i na šatech a skládaných sukních. Ve vojenském stylu se vyrábí také čepice, boty, pásky, kabelky, kovové a kožené doplňky.

Vojenský styl s ženskými prvky

Líbí se vám vojenský styl, ale obáváte se, že budete působit příliš mužsky? Kombinujte vojenské prvky s ryze ženskými! Například k vojenským kalhotám si můžete vzít černé, béžové, hnědé nebo šedé top s výstřihem nebo zajímavým nápisem. Pokud chcete vojenskému stylu ještě více dodat na ženskosti, přidejte elegantní sako nebo kabát. V dnešní době trh módy nabízí mnoho vojenských a přesto rajcovních věcí. Svůdně působí kombinace khaki zelené s růžovou nebo vojenské uniformy pošité masivními broušenými kameny.

Vojenský styl Anety Langerové

Ve vojenském stylu se našla i první česká Superstar Aneta Langerová. Nejčastěji si obléká khaki kalhoty, bundu a čepku. Už tři roky je tváří módní značky, která propaguje právě vojenskou módu.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies