Typy milenců - těmto mužům se raději vyhněte

Podle toho, jak se muži chovají ke svým partnerkám v posteli, se rozdělují na jednotlivé typy. Bohužel, ne každá má to štěstí, aby hned napoprvé potkala skvělého milence. Proto vám přejeme hodně štěstí, abyste nenatrefily na nezkušeného, špatného či sobeckého milence.

Typy milenců - těmto se raději vyhněte

 

Sprinter

 

Na rychlém a divokém sexu není nic špatného, ale určitě jej nehodláte zažívat pořád. Jestliže se vaše postelové hrátky neustále opakují a jsou jak vystřižené z toho nejdivočejšího porna, pak váš vztah asi nebude mít dlouhého trvání. Rychlovky jsou sice moc fajn, ale vše se časem omrzí, proto je to nutné střídat.

 

Egoista

 

Takový muž je sobec a vaše chutě a nálady jsou mu ukradené. Vy jste pro ně čistě jen nástroj k ukojení sexuálních potřeb. Pro egoisty je typické, že mazlení a předehra je pro ně tabu.

 

Lenoch

 

Pokud muž zvládá jen jednu pozici a to pozici vleže na gauči, bez partnerky a s ovladačem k televizi v ruce, pak pro vás bude hodně těžké “přemluvit” ho k nějaké akci. Někdy nezabere ani sexy promenáda ve spodním prádle. A když už ho tedy “donutíte”, tak si to většinou odpracujete sama.

 

Režisér

 

Tihle týpci chtějí mít vše pod kontrolou. Diktují vám své požadavky a od vás očekávají, že je bez zbytečných okolků splníte.

 

Skvělý milenec, ale příšerný přítel

 

Jestli chcete výkonného samce, který je v posteli fakt třída, ale bohužel už si spolu nerozumíte jako partneři, pak záleží čistě na vás. Pokud hledáte jen úžasného milence a netoužíte po příteli, tak to bude fungovat skvěle.

 

Nezkušený

 

Ženám se podlamují kolena především se sebejistých mužů, kteří již nějakou tu zkušenost získali. Ale začátečník pro vás může být lákavou výzvou. Vy můžete být “ta”, která mu ukáže taje erotiky. I když na druhou stranu jsou pro každého začátky tak trochu nejisté, nešikovné a zmatené. Záleží na vás.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies