Triky proti hladu

Naučte se bojovat se zlozvyky. Sbíhají se vám sliny při pohledu na čokoládu a po obědě si prostě musíte dát něco sladkého? Chutě musíte umět ovládnout. Dbejte na vyváženou snídani, využijte sílu černého čaje. Chutě zažene i pouhá broskev. Nevěříte?

Půlka broskve s peckou

Trik proti hladu - bohatá snídaně

Ráno potřebuje váš organismus hodně proteinů a cukrů. Vydržíte tak několik hodin bez mlsání. Na snídani volte celozrnné pečivo, ovesné vločky s mlékem a čerstvé ovoce. Nezapomínejte i na sklenku ovocné šťávy, nejlépe čerstvě vymačkanou z citrónu a grepů - nabudí organismus k větší aktivitě.

Trik proti hladu - hodně bílkovin

Chcete zabránit nočnímu přejedení se? Zkuste si dát odpoledne jogurt, tvaroh s ovocem nebo sklenku podmáslí. Zasytí vás, zaměstná vaše trávení na dlouhé hodiny a vy večer neucítíte nutkání k jídlu.

Trik proti hladu - černý čaj

Zažehnání myšlenek na kalorické pochoutky - to umí černý čaj. Pro večerní relaxaci vyzkoušejte šálek vlažného vanilkového, mandlového či malinového čaje. Máte rádi bylinky? Potom volte čaj z meduňky nebo máty.

Trik proti hladu - ovoce

Chuť na sladké doslova stopnou broskve. Broskev obsahuje uhlovodany, které rychle ustálí hladinu cukru v krvi. Pro případ nouze si připravte ovocný rosol (povařením kousků ovoce se želatinou nebo pudinkem).

Nemáte-li jinou možnost, nahraďte chutě žvýkačkou bez cukru, ovocné příchutě tělo ošálí a vy tak překonáte "dietní krizi".

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies