Sexuální poranění - dejte si pozor!

Sexuální poranění se může stát součástí i vašich sexuálních hrátek. Ženy jsou na tom v počtu poranění lépe než muži. Dejte si pozor hlavně při orálním sexu a sexuálních hrátkách s pomůckami.
Smějící se žena v záklonu

Nejznámnější sexuální poranění

"cucflek"

Tzv. cucflek vzniká přílišným sáním. Dojde k poškození drobných podkožních cév, vznikne výron a poraněné místo zčervená.
Chová se podobně jako hematom (modřina) kdy dochází k poškozením drobných podkožních cév, čímž vzniká výron a zčervenání místa. Cucflek se chová podobně jako hematom a zmizí až za několik týdnů. Na rychlejší vyléčení se používají krémy s vitamínem K.

"pokousání"

80% lidí provozuje orální sex. Stává se, že během orálního sexu žena stiskne zuby a podaří se jí partnera zranit. Kousnutí může být nebezpečné kvůli bakteriím. V případě, že se vám podobná situace přihodí, ránu očistěte. Lékaře vyhledejte, když rána otéká a rudne.

Nejčastější sexuální zranění u žen

Nebezpečnost foukání do pochvy

Zakažte partnerovi foukat do pochvy! Poměrně malý tlak vzduchu způsobí průnik vzduchu dělohou a vejcovody do břišní dutiny mezi střevní kličky. Pro ženu je to velmi nepříjemné, dochází až k pocitu nevolnosti. V případě těhotenství představuje fouknutí do pochvy smrtelné nebezpečí - vzduch se nasměruje do krevního oběhu a může způsobit až smrtelnou embolii.

Trhlinky pochvy

Trhlinky často vznikají při sexu, kdy není žena dostatečně vzrušená, při nedostatečném zvlhčení. K častým trhlinkám dochází při znásilnění, při větších rozměrech penisu a zavádění různých předměrů do pochvy. Trhlinky vypadají jako řezné rány a mohou i silně krvácet.

Sexuální poranění a erotické pomůcky

Při používání erotických pomůcek dávejte pozor! Pokud nemáte moc zkušeností, informujte se o všem, co vás zajímá, v sexshopu. Rádi vám poradí a vy se tak vyhnete nepříjemnostem (jsou případy, kdy musíte navštívit i lékaře).
Pozor si dejte při drsnějších hrátkách (bandáži, svazování, poutání apod.).
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies