Sex podle žen

Každé období má něco do sebe. Ať se podíváme na denní dobu, rok i celé období života. Chcete vědět, kdy je čas na sex nejvhodnější a kdy si to užijete nejvíc? Nejvíce sexu si ženy dopřávají v létě...
Žena s úsměvem

Sex podle denní doby

Podle vědeckých studií má většina žen největší chuť na sex ráno. Pohlavní hormon testosteron má ráno nejvyšší hladinu a během dne se logicky jeho hladina snižuje. Kolísání hladiny testosteronu vysvětluje, proč jsou ženy schopny užívat si sex pozdě v noci.

Sex podle měsíce

Jistě jste slyšeli o vlivu ovulace (zhruba 14.den mestruačního cyklu) a vzrůstu libida. Ženy jsou během ovulace sexuchtivější. Je to ovlivněno především "vnitřním hlasem" těla, které si sex vyžaduje za účelem oplodnění (ovulace je pro oplodnění nejvhodnější doba).

Sex podle roku

Nejvíce sexu si ženy dopřávají v létě. Dánští vědci naměřili u žen nejvyšší hladinu testosteronu v období mezi červencem a zářím. Naopak od ledna do března byla už žen naměřena hladina testosteronu nejnižší - chuť na sex je opravdu malá.

Sex podle části života

Jak je známo, u mužů je nejvyšší hladina mužských pohlavních hormonů kolem dvacátého roku života. Ženy jsou na tom maličko jinak. Průzkumy dokázaly, že ženy okolo třicítky mají daleko větší schopnost dosáhnout orgasmu než ženy mladší. Ženská sexualita je proto na vrcholu až okolo třicítky. Důvodem je psychika - ženy a jejich záliba v sexu stoupá s počtem vztahů, s oddaností k partnerovi a spokojenosti ženy se sebou samou.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies