Podzimní dovolená - Řecko, Itálie, nebo Djerba?

Při pohledu z okna byste možná nejraději zůstali doma, ale nezoufejte. Pokud jste letos ještě nebyli na dovolené, máte šanci. Vycestujte právě nyní na dovolenou za teplem, čekají vás velmi výhodné ceny.
Mořský záliv se skalami a lidmi na pláži i ve vodě

Podzimní dovolená v Řecku

Zajímavá minulost, krásná krajina a chutná kuchyně, to je pravé Řecko. Chtěli byste o dovolené zažít a poznat něco nového, ale přitom zůstat jednou nohou ve staré dobré Evropě? Pravým řešením právě pro vás je Řecko, a to právě na podzim, kdy jsou v jižních oblastech stále příjemné teploty. Zájezdy do Řecka jsou podstatně levnější a pláže o poznání méně zaplněné turisty. Co třeba vyrazit na ostrov Zakynthos?

Na podzimní dovolenou vzhůru do Itálie

Podnebí Itálie je různorodé, avšak i zde si přijdou čeští turisté na své. Ve střední a jižní Itálii podnebí středomořské se suchým, teplým létem a deštivou zimou. Rozdílné je i klima na pevnině a ostrovech. Na ostrovech je klima subtropické, s průměrnou říjnovou a listopadovou teplotou okolo 22 °C.

Chorvatsko – ideální místo pro strávení klidné podzimní dovolené

Další velmi oblíbenou zemí, kterou čeští turisté navštěvují i na podzim, je Chorvatsko. Začátek podzimu, září a říjen jsou ideální dobou pro turisty, kteří touží po poklidné dovolené. V období mimo sezónu pláže již nejsou plné lidí, ceny ubytování jsou značně nižší, počasí je ještě stálé a teplota moře příjemná.

Slunečná Djerba i v podzimním období

Pokud chcete alespoň na chvíli vycestovat z chmurného zimního počasí, je pro vás skvělým místem ostrov Djerba. Djerba je největším ostrovem severní Afriky, kde slunce svítí 320 dní v roce. Djerba je ostrov stvořený pro milovníky slunce, dobrodruhy a cestovatele, kteří se zde určitě nebudou nudit. I na podzim si zde najdete spoustu aktivit, které jsou v našich klimatických podmínkách nereálné. Více o Djerbě v článku...
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies