Masáž penisu

Nejen pro muže je masáž penisu vzrušující zážitek! Využijte celé své tělo a použijte ty správné erotické techniky. Díky masáži penisu vynesete partnera přímo do nebe a zajistíte mu dlouhý orgasmus.

Ruce s palci zastrčenými v kapsách kalhot

Masáž penisu krok za krokem

Začněte s masáží pomalu

Záhyby kůže v rozkroku mohou být skrytou erotogenní zónou. Po záhybech zkuste přejíždět prsty, jazykem nebo je můžete zchladit kostkou ledu. Vyzkoušejte i jemné tahání za chloupky, což působí dráždivě a smyslně.

Perineum - masáž jej rozdráždí

Perineum neboli hráz (oblast mezi varlaty a zadečkem) je místo stvořené pro citlivou masáž na rozehřátí. Měňte tlak, dělejte krouživé pohyby. Fígl na dlouhotrvající orgasmus!

 

Přidejte i masáž půlek, oblast okolo řitního otvoru je plná nervových zakončení!

Masáž varlat

Vezměte do ruky jeho varlata a převalujte je mezi palcem a ostatními prsty. Skvělé pro doplnění orálního sexu. Využijte i svých nehtů a lehce varlata škrábejte (zvláště citliví muži to ocení, jemné hlazení je může lechtat).

Samotná masáž penisu - odhalte jeho citlivost

  1. Pomocí úplného stažení předkožky docílíte zvýšení citlivosti penisu.
  2. Na vrcholku penisu se nachází přibližně stejné množství nervových zakončení jako na klitorisu.
  3. Uzdička (tenký proužek kůže spojující kořen a hlavu žaludu) reaguje na rychlé a drobné pohyby jazyka.

Masáž penisu - vyzkoušejte techniky

  • Spojte palec a ukazováček kolem kořene penisu. Stáhněte předkožku a ostatními prsty a dlaní lehce sevřete varlata. Kůžička tak zůstane napjatá a vy můžete začít s masáží.
  • Při napnutí kůžičky penisu můžete zapojit i jiné části těla než jen ruce. Už jste si určitě stačila všimnout, jak si muži užívají, když jim třete penisem o své tělo. Zapojte do masáže penisu bříško, prsa, nápadům jak jej překvapit se meze nekladou.
  • Využijte všechny prsty - položte rozevřenou dlaň na špičku žaludu a spusťte prsty kolem penisu. Ruka na pohled připomíná při troše fantazie otevřený padák. Při masáži penisu a tahu nahoru a dolů pak prsty dráždí boky pohlavního údu.
  • Zkombinujte pohyby do spirály - můžete kroutit rukama do stran, zkombinovat pohyb rukou do spirály. Nebojte se při masáži penisu vyzkoušet všechny možné typy sevření, všechny směry, intenzity tlaku.

Více zajímavostí z Intimního rádce 

Kuriózní sexuální úchylky

Co se odehrává při sexu?

Orgasmus a ejakulace ženy

Intimní hygienou proti výtokům a infekcím

Mužská sexualita - vše co o ní chcete vědět

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.3 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies