Manžel má milenku - co s tím?

Nevěra může potkat kohokoliv, i takové, kteří svému partnerovi 100% věří. Nemusíte hned začít svého partnera podezírat, jen je lepší být připravena, že se to může stát. V životě bohužel není jisté nic. Nevěra partnera s vámi určitě zamává a bolest jen tak rychle nepřejde, ale dá se zvládnout. Záleží ovšem na tom, jestli s ním chcete zůstat.

nevěra

 

Ve většině případů poznáte celkem rychle, že vás partner podvádí. Stačí si všímat drobností. Nevěra vás určitým způsobem změní. Pokud se váš partner oblékal vždy nedbale a najednou nějak výrazně změnil způsob oblékání, pak byste se měla mít na pozoru. Jestli je s vámi již delší čas, tak se takto razantně nezmění najednou z ničeho nic. Určitě tím chce někoho ohromit a vy to po těch letech asi nebudete. Kvůli vám by se snažil změnit už dřív.

 

Vidíte ho, jak neustále píše esemesky, často se na svůj telefon usmívá a jeho plány se pořád mění? Plány nemusí pokaždé vyjít, občas prostě do toho něco přijde. Ale když se čím dál častěji vymlouvá, že musí ještě skočit tam a tam, že něco zapomněl, je to přinejmenším podezřelé.

 

Jak milenku dostat ze hry? Obnovte a osvěžte váš vztah.

 

Jakmile nevěrníka odhalíte, musíte se nejdřív sama sebe zeptat, jestli mu chcete odpustit, zda s ním ještě chcete být a jestli vám stojí za to, abyste o něj bojovala. Nebojujte o něj ale ze špatných důvodů. Nikdy si neříkejte, že spolu máte děti, nepřemýšlejte nad tím, jak sama splatíte hypotéku či auto, a hlavně se nikdy neohlížejte na rodinu a přátele. Nezáleží na okolí, co k tomu řekne, jak se zachová, ale záleží pouze na vás.

 

Pokud se tedy rozhodnete, že se mu pokusíte nevěru odpustit a jste ochotná začít znovu, musí to chtít i váš partner. Pokud je již rozhodnutý, že vás opustí, tak s tím bohužel už nic nenaděláte. Ale jestli se omluví a dá vám najevo, jak moc ho to mrzí, tak váš vztah možná ještě zachráníte.

 

První krok, který byste oba měli udělat, je v klidu si společně promluvit. Každý by měl mít prostor, aby se k věci vyjádřil. Měli byste se však pravidelně střídat. Neskákejte si do řeči a vyhněte se obviňování, křiku, nadávkám a podobně. Vše nazývejte pravými jmény a snažte se být konkrétní. Pak lehce navazuje druhý krok a tím je dohoda o tom, co je nutné změnit.

 

Řekněte, co vám na tom druhém vadí a v čem by se měl zlepšit. Partnerovi třeba může vadit, že už se o sebe tolik nestaráte. Vidí vás jen v natáčkách, v teplácích a nenalíčenou. Můžete mu navrhnout, že když vám pomůže s dětmi, s úklidem či vařením, budete mít víc času na sebe. Potom byste měli tuto záležitost uzavřít a už se k ní nikdy nevracet.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies