Love Planet 2006

Festival Love Planet se tento rok odehraje v pátek 11. a v sobotu 12. srpna 2006 na letištní ploše v Táboře. Vystoupí zde přes tisíc osobností z celého světa. Festival bude rozdělen na několik sekcí, z nichž každá se věnuje jedné kulturní oblasti.
Srdce na červeném podkladu

Festival Love Planet se bude konat na ploše o velikosti více jak 40 hektarů, z níž samotný festival zabere asi 20 hektarů. Najdete zde pět pódií, dva stany pro film a divadlo a sportovní areál.

Hudba

Mezi hlavními hvězdami festivalu Love Planet vystoupí například skupina Pet Shop Boys, Audioslave, Ministry nebo také The Rasmus. Z české scény se předvede Sunshine, JAR, Chinaski, Gaia, Djs Loutka a mnoho dalších.

Sportovní areál

Ve sportovním areálu můžete shlédnout exhibici ve Freestyle motocrossu, Freestyle BMX a skateboardingu. K využití zde bude lezecká stěna, volejbal, minifotbal či petanque.

Filmový stan

Filmový stan, který na festivalu Love Planet také najdete, nabídne zhruba třicetihodinový program. K vidění budou prezentace filmů, dva celovečerní dokumenty a mnoho dalších.

Divadelní stan

Stan určený pro divadlo přivítá například kabaret, polský cirkus, žonglérství nebo výrobu a zdobení divadelních masek.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies