Křečové žíly - léčba laserem

Dříve byly křečové žíly (varixy) většinou léčeny chirurgickým zákrokem, tzv. stripingem. Dnes je možno použít daleko citlivější zákrok - laser.
Mužské nohy v kraťasech

Léčba varixů stripingem

Dříve byly křečové žíly odstraňovány stripingem - nepříjemný zákrok, který měl za následek časté krevní podlitiny, častá krvácení a po řezech jizvy a minimálně dvoutýdenní pracovní neschopnost.

Výhody odstranění varixů laserem

Odstranění varixů laserem je klienty vzhledem ke klasickému ošetření vysoce oceňován a žádán. Při odstraňování křečových žil laserem nedochází k rozlití krve do okolních tkání, jsou minimalizovány podlitiny, ale i jizvy. Zákrok je pouze ambulantní.

Popis zákroku laserem

Zákrok je prováděn v místní anestezii v celém rozsahu ošetřované cévy, vyžaduje dobré ultrazvukové vyšetření cévního systému ošetřované končetiny.
Odstranění rozšířených žil na dolních končetinách se provádí zavedením vlákna diodového laseru do cévy a vnitřním zatavováním (pod kontrolou ultrazvuku projede vlákno celou délkou žíly, cestou zpátky se laser zapne a žílu svaří zevnitř - žíla se smrští a tělo ji vstřebá).
Vlastní zákrok trvá 1 hodinu, poté je nutno končetinu 3 dny bandážovat.
Odstranění varixů laserem je šetrnou metodou a esteticky vám může výrazně pomoci.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies