Je to muž vašich snů? Jak ho získat jen pro sebe?

Je pohledný, vtipný a používá způsoby, které vám prostě sedí. Zkrátka je to váš typ, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Víte, co platí na většinu mužů a čím u nich zabodujete?

Dvě ženy objímající jednoho muže

Muž vašich snů se může objevit jednou za život, ale také ho můžete potkat několikrát za rok. Jak často na něj „narazíte“, záleží jen na vás. Respektive na tom, co si pod pojmem Muž Snů představujete, jak náročné jste a co od takového muže snů očekáváte. Některé ženy si svého muže snů představují jako neodolatelného, charismatického a hlavně finančně zajištěného, jiné preferují něžného a chápajícího partnera, který by se v pohodě dokázal postarat sám o vašeho právě narozeného společného potomka.

Každý člověk je jedinečný, a proto neexistuje jediný ucelený návod, jak zapůsobit na kteréhokoli z mužů a zároveň uspět. Existuje ale několik způsobů chování, které muži nepřehlédnou a alespoň částečně se vám budou věnovat. Pak už záleží čistě na vás, jak se k čerstvě lapenému muži dokážete připoutat.

Hlavu vzhůru a úsměv prosím!

Jsou to dvě nejdůležitější věci, kterými zaujmete téměř vždy. Nejde však o to řehtat se jako kůň a příliš na sebe upozorňovat, to každého spíše odradí a s myšlenkou – ta je nějaká divná – raději odejdou jinam. S hlavou vztyčenou, milým úsměvem a očním kontaktem rozhodně uspějete.

Mějte se ráda

Kdo by chtěl několikrát za den poslouchat -  jsem tlustá, potřebovala bych větší prsa nebo menší nos? Jste-li nešťastné s tím, jak vypadáte, začněte něco dělat nebo si přestaňte stěžovat.

Příliš vyzývavá versus šedá myš

Muži se nechtějí seznamovat s prostitutkou, ale ani s jeptiškou. A máte-li kila navíc, pak ani se ženou, která se kvůli nadváze zbytečně zahaluje do obřích oděvních kousků. Vyberte si něco mezi tím. Nebuďte nudná a pořiďte si barevné oblečení. Tím svému okolí říkáte – jsem v pohodě a není se mnou nuda. A jak je obecně známo, muži přímo touží po ženách, které jsou zdravě sebevědomé a neřeší zbytečnosti.

Kamarádky nechte doma

Podpora je sice někdy fajn, ale ne v tomto případě. Jdete-li na určité místo, kde bude váš vyvolený, seberte odvahu a jděte prostě samy. Kamarádky můžou být spíše na škodu hned z několika důvodů. Čím více vás bude pohromadě, tím menší šance existuje, že se váš muž snů rozhodne přijít až k vám. A dalším důvodem je zcela logický fakt, a sice že vašemu muži se bude více líbit vaše kamarádka. Risknete to?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies