Japonská móda v Evropě

Fascinuje vás japonský styl? Chcete působit tajemně a étericky a zároveň se cítit pohodlně? Vyzkoušejte japonský styl! Buďte tajemná i sexy, buďte éterická, buďte jako pravá gejša...

Namalovaný obraz květiny

Buďte jako gejša

Gejša znamená v překladu vzdělaná žena. V Japonsku byla od jakživa určena k tomu, aby bavila bohaté či vysoce postavené muže. Nepleťte si ovšem gejšu s prostitutkou! Gejša je profesionální společnice, které se žádný klient nesmí ani dotknout!

Japonská móda 21. století

Co tedy k tomu, abyste připomínala gejšu a zůstala přitom moderní, potřebujete? Tradičním oděvem gejši je kimono, bohatě zdobené (pravé kimono se vyrábí až dva roky). Vám ovšem stačí halenka s asijskými styly, s černým pruhem pod prsy a výstřihem do véčka. Jedná se v podstatě o modernější a praktičtější napodobeninu kimona. Můžete ji nosit k jakýmkoliv kalhotám nebo džínám.

Líčení a účes po japonsku

Oči zvýrazněte černou oční linkou - pouze však na horním víčku. Rty vykreslete červenou rtěnkou. Vlasy můžete ozdobit čelenkou nebo je stáhnout do drdolu (ještě originálnější je propíchnout drdol do kříže dvěmi čínskými jehlami či hůlkami).

Moderní kimono – japonská móda v Evropě

Zapomeňte na tradiční kimonovou kombinaci červené a černé barvy, zapomeňte na výrazné potisky květin a okázalý styl. I v kimonu můžete působit něžně a nenásilně. Elegantně vypadá černobílé květinové provedení, hnědorůžové, hnědobílé či růžovobílé.

Další japonské prvky

Pokud se chcete inspirovat Japonskem ještě více, vyzkoušejte zavinovací top, balónové sukně a halenky nebo šaty s velkou mašlí na zádech. Japonský styl můžete uplatnit i v přístupu ke svému zdraví – např. pomocí techniky reiki.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies