Hubnutí pomocí injekce s oxyntomodulinem

Profesor Steve Bloom označil tento objev jako naději pro boj s lavinově se šířící světovou obezitu u lidí. Injekce na hubnutí pomáhají pacientům, aby nevnímali hlad. Kontrolní skupina zhubnula v průměru o 2,3 Kg za měsíc.

Ženská tvář u stromu

Hubnutí pomocí injekce s oxyntomodulinem

Injekce na hubnutí pomáhají pacientům, aby nevnímali hlad. Britští vědci vyvinuli novou léčbu pro otylé a obézní lidi. Principem této léčby je injekční aplikace zažívacího hormonu oxyntomodulinu.

Profesor Steve Bloom označil tento objev jako naději pro boj s lavinově se šířící světovou obezitu u lidí. Při testech na lidech byl dosažen zajímavý výsledek.

Výsledky průzkumů prokázali že ..

Kontrolní skupina zhubnula v průměru o 2,3 Kg za měsíc. O tomto testu informoval žurnál Diabetes, který rovněž prozradil, že na trh se tento produkt dostane přibližně v roce 2010. Již nyní se uvažuje o zpříjemnění aplikace v nanotechnologických ústních nebo nosních sprejích.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.4 Počet: 7 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies