Folixil a zelený čaj

V určitém věku začne ztrácet svou kštici každý muž. Díky Folixilu lze ale tento proces výrazně zpomalit. Čtěte, v čem spočívá účinnost Folixilu a zda může pomoci i vám.

Zelená látka pomáhající ke zdraví

Co je to Folixil

Folixil je jedinečný preparát pomáhající proti padání vlasů.

Folixil lze zakoupit v tomto balení:

  • balení Folixil: 60 tablet
  • balení Folixil: 30 tablet

K čemu slouží

Folixil byl vyvinut speciálně pro muže trpící nadměrným vypadáváním vlasů. Obsahuje totiž FOLIXIL KOMPLEX - patentovanou směs výtažků rostlinných látek, které blokují enzym 5-alfareduktázu, a tím zabraňují přeměně testosteronu na DHT. Výrazně tak snižují jeho hladinu v kůži na hlavě. Tímto způsobem dochází k opětovnému prodloužení růstové fáze vlasů, jejich posílení a omezení vypadávání. Další složky FOLIXILu vyživují pokožku hlavy a podporují tak tvorbu nových zdravých vlasů.

Folixil ve formě tablet

Samotný název FOLIXIL symbolizuje skutečnost, že podáním ve formě tablet se účinné složky dostávají uvnitř organismu do pokožky hlavy a působí tak přímo na vlasový folikul, kde je jejich působení největší. Tím se účinek FOLIXILu významně liší od lokálně působících vlasových tonik, která účinkují jen na povrchu, ale do kůže hlavy se dostávají jen obtížně. Muži často začínají ztrácet vlasy kolem dvaceti let a se zvyšujícím se věkem je ztráta výraznější - přirozený růstový cyklus již nestačí k náhradě vypadaných vlasů.

Pro koho je určen Folixil

Folixil je nejúčinnější u mužů, kterým vlasy stále rostou, ale jsou ztenčené, nebo jejichž vlasová linie ustupuje formou tzv. vysokého čela. Nejúčinnější je tedy Folixil u mladších mužů (18-40 let), jejichž vlasy jsou stále v růstové fázi. Učinnost Folixilu u mužů, jejich vlasy jsou již mimo růstovou fázi, je omezena na zachování existujících vlasů.

Kdy pomáhá Folixil

  • Folixil zastavuje padání vlasů
  • Folixil obnovuje vlasový růst
  • Folixil působí zevnitř přímo na kořínky vlasů
  • Folixil blokuje tvorbu DHT - hlavní příčinu padání vlasů u mužů
  • Folixil podporuje výživu a zdravý vývoj

Složení 1 tablety: Folixil komplex 345mg (Saw palmetto extrakt 120 mg, Zelený čaj extrakt 100 mg, Kopřiva dvoudomá extrakt 75 mg, Slivoň africká extrakt 25 mg, Slupky a semínka vinných hroznů extrakt 15 mg, Pivovarské kvasnice 10mg), Niacin 20mg, Zinek 15mg, Vitamín B6 10mg, Kyselina pantotenová 10mg, Vitamín B1 1,5mg. Dávkování:1 tableta denně Balení: 30tbl

Folixil je plně přírodní přípravek vyvinutý speciálně pro muže k zastavení padání vlasů a obnovení jejich růstu. Díky užití ve formě tablet je účinný zevnitř a účinek se projevuje navenek.

Dávkování

1 tableta denně FOLIXIL svými účinnými látkami: zastavuje padání vlasů obnovuje vlasový růst působí zevnitř přímo na kořínky vlasů blokuje tvorbu DHT – hlavní příčiny padání vlasů u mužů. Podporuje výživu a zdravý vývoj vlasů.

FOLIXIL obsahuje směs rostlinných extraktů - Anti DHT System FOLIXIL KOMPLEX

který blokuje přeměnu testosteronu na dihydrotestosteron (DHT), čímž prodlužuje růstovou fázi vlasů a zabraňuje tak jejich vypadávání. Další složky přípravku FOLIXIL podporují růst vlasových folikulů a prodlužují růstovou fázi vlasů (výtažek ze slupek a semínek vinných hroznů), podporují jejich výživu a správný vývoj (směs vitamínů skupiny B, zinek). Podáním ve formě tablet se účinné složky dostávají zevnitř do pokožky hlavy a působí tak přímo na vlasový folikul.

Upozornění: Přípravek není určen dětem.

Skladování Folixil-u

Folixil uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek nenahrazuje běžnou pestrou stravu. Přípravek uchovávejte v suchu, při teplotě 10-25 C.

Folixil - složení

  • FOLIXIL KOMPLEX 345 mg
  • Saw palmetto (Serenoa repens) - extrakt 120 mg
  • Zelený čaj - extrakt 100 mg
  • Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) - extrakt 75 mg
  • Slivoň africká (Pygeum africanum) - extrakt 25 mg
  • Slupky a semínka vinných hroznů - extrakt 15 mg
  • Pivovarské kvasnice 10 mg
  • Niacin 20 mg
  • Zinek 15 mg
  • Vitamin B6 10 mg
  • Kyselina pantothenová 10 mg
  • Vitamin B1 1,5 mg

FOLIXIL KOMPLEX

extrakty ze Serenoa repens, Urtica dioica, Pygeum africanum a zeleného čaje - směs obsahuje mastné kyseliny a steroly, které blokují přeměnu testosteronu na DHT a tím prodlužují růstovou fázi vlasů - extrakt ze slupek a semínek vinných hroznů - působí pozitivně na růst vlasových folikulů a stimuluje růstovou fázi vlasů - pivovarské kvasnice - tradiční prostředek podporující výživu a zdravý vývoj vlasů, bohatý zdroj vitaminů skupiny B, esenciálních aminokyselin a chromu Komplex vitaminů skupiny B (thiamin, niacin, pyridoxin, kyselina pantotenová) a zinek - všechny tyto látky jsou aktivní v procesu tělesné látkové výměny, hrají důležitou roli v metabolismu rychle se obnovujících buněk kůže a sliznic a tím jsou nezbytné pro správný vývoj zdravých vlasů a pokožky .

FOLIXIL proti padání vlasů

FOLIXIL byl vyvinut speciálně pro muže trpící nadměrným vypadáváním vlasů. Obsahuje totiž Anti DHT System (FOLIXIL KOMPLEX) – patentovanou směs výtažků rostlinných látek, které blokují enzym 5-alfa-reduktázu, a tím zabraňují přeměně testosteronu na DHT. Výrazně tak snižují jeho hladinu v kůži na hlavě. Tímto způsobem dochází k opětovnému prodloužení růstové fáze vlasů, jejich posílení a omezení vypadávání. Další složky přípravku FOLIXIL vyživují pokožku hlavy a podporují tak tvorbu nových zdravých vlasů. Samotný název FOLIXIL symbolizuje skutečnost, že podáním ve formě tablet se účinné složky dostávají uvnitř organismu do pokožky hlavy a působí tak přímo na vlasový folikul, kde je jejich působení největší. Tím se účinek přípravku FOLIXIL významně liší od lokálně působících vlasových tonik, která účinkují jen na povrchu, ale do kůže hlavy se dostávají jen obtížně. Folixil je jedinečný preparát pomáhající proti padání vlasů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies