Exotická dovolená

Čas dovolených se blíží mílovými kroky. Vyberte si místo vaši dovolené ještě s předstihem. Volit můžete z netradičních a exotických destinací.

Lehátka na pláži u moře

Jaro už je sice za okny a počasí se stále více moudří, ale čas dovolených dosud ještě nepřišel. Milujete léto, teploty šplhající ke třicítce a sluneční paprsky, které se opírají do vaši kůže? Na ty si budete muset ještě chvíli počkat, ale život si můžete zpříjemnit výběrem letní dovolené. Zbožňujete slunce, moře a cizinu? Pokud ano, tak tyhle řádky vás přesvědčí o tom, že přišel čas užít si netradiční a exotickou dovolenou ještě s předstihem. Mnoha lidem v zimních měsících chybí sluneční svit a volí termín dovolených ještě před sezónou. Nejvíce zájezdů je prodáváno v zimním období. V tomto období se za sluncem vydáváte nejraději do exotických zemí, kde panuje tzv. “letní” počasí po celý rok. Teplé moře, slunce a vysoké teploty dokážou s lidskou psychikou vážně divy. Vybírat můžete opravdu z mnoha netradičních destinací. Cestovní kancelář pořádá luxusní dovolené v různých světadílech. Můžeme jmenovat Afriku, Asii, Austrálii a Oceánii, a také v posledních letech velmi oblíbenou Jižní Ameriku. Zákazníci si zamilovali zájezdy na míru v Indickém oceánu. Můžete také objevovat krásy Střední Ameriky a oblíbeného Karibiku. Původně cestovní kancelář nabízela pouze exotickou a převážně individuální dovolenou. Prvotní nabídka ve smyslu exotických zemí zůstala stejná, jen destinace se v posledních letech rozšířily i o Evropu. Kancelář zařídí jednotlivcům, rodinám, ale i skupinám dovolenou “na míru”. Požadavky klienta jsou na prvním místě. Zajistí vám komplexní služby zahrnující letenky, vízové formality, pojištění a další služby, které si budete jen přát. Při tvorbě pobytů zohlední i vaše finanční možnosti. Velký důraz je kladen na informovanost klientům před samotným odjezdem na dovolenou. Teď už záleží jen na vás, kterou lokalitu si zvolíte pro váš odpočinek. Na výběr máte nepřeberné množství destinací.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies