Duhový běh se blíží!

Marně hledáte tip na víkend? Jste příznivcem sportu a ještě raději běháte? Tak právě pro vás je určena akce Rainbow Run.

Žena v zápalu běhu se sluchátky

Marně hledáte tip na víkend? Jste příznivcem sportu a ještě raději běháte? Tak právě pro vás je určena akce Rainbow Run. Rainbow run neboli duhový běh, který má dvě stě let starou tradici, pochází původně z Indie. Mnozí z vás určitě uvítají po celotýdenním shonu možnost odreagovat se a zažít něco nového. Co říkate? Líbila by se vám sportovní akce, díky které byste podpořili i dobrou věc?

 

Letos poprvé se koná v České republice a Ostrava bude prvním městem, kde se tento běh bude pořádat, přesně v sobotu 23. 5. 2015 ve dvě hodiny odpoledně. První akce se konala v roce 2012 ve Phoenixu v Arizoně, kde se inspirací stal hinduistický festival Holi. Zapojte se i vy do zábavy a zaregistrujte se. Součástí registrace je startovací balíček obsahující tričko, sluneční brýle, pamětní list a balíček barev, které jsou zdravotně nezávadné. Účastí podpoříte Oddělení dětské hematologie a hematoonkologie  Fakultní nemocnice Ostrava, částkou sto korun českých. Tato akce je jedna z mála, která ze startovného pomáhá nemocným dětem, jenž přichází o kus svého dětství. Nenechte si ujít nejpestřejší událost roku.

 

Tento barevný pětikilometrový běh není o rychlosti, ale jde o zábavu. Záleží na vás jakou formou to pojmete, jestli během nebo procházkou. Nejde jenom o běh, ale především o velkou show kde vyhrává každý kdo dorazí do cíle. Je důležité radovat se ze života a pobavit se. Zúčastnit se mohou opravdu všichni. Od dětí, po dospělé, lidé se zdravotním postiženímj, ale i celé rodiny. Zkrátka účastnit se může opravdu každý kdo má chuť strávit den příjemnou zábavou nebo dělit se o radost s ostatními. Budete odcházet s úsměvem. Je to běh plný smíchu a barev, které vás zasypou od hlavy až k patě. Můžete se těšit i na bohatý program. Po celou dobu vás bude provázet hudba, můžete se těšit na tombolu, roztleskávačky či after párty. Trať je umístěná v Dolní oblasti Vítkovic a vede skrze dominanty této oblasti. Tak co, jste připraveni na jedinečný zážitek? Registrace probíhá na webových stránkách www.rainbowrun.cz nebo v den závodu na místě. Přejeme vám hezkou zábavu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies