Dovolená - neplaťe více než je třeba

Jaro je tady a období last minute zájezdů do exotických destinací je na vrcholu. Ceny by měly padat až na polovinu ceny původní, takže za dovolenou můžete celkem snadno ušetřít pár tisíc korun. Jak se ve slevách vyznat a nenaleťet?

Žena leží v houpací síti připevněné na palmě u moře

Pomocník internet

Při procházce městem nebo cestou z práce jste určitě nějakou tu slevu na dovolenou zahlédli ve výlohách cestovních kanceláří. Jedna cestovka má lepší ceny než ta druhá. Rozhodně nikam nespěchejte, všechno prostudujte a nabídky zájezdů prozkoumejte. Použijte internet, tady najdete opravdu všechno.

Zkuste cestovní agentury

V internetových cestovních agenturách najdete tolik nabídek, že si nebudete moci vybrat. Ničeho se nebojte, pokud objednáte dovolenou přes cestovní agenturu, nebudete platit ani korunu navíc. Cena bude stejná, jako u pořádající cestovní kanceláře a zajištěno je také pojištění proti úpadku cestovky. Objednávka dovolené přes internet je nezávazná a často bývá součástí infolinka, kde vám operátor zodpoví všechny dotazy.

First minute

Tohle období už je nejspíše za námi, ale můžete se připravit na další sezónu. Včasný nákup dovolené se opravdu vyplatí, ovšem s každým dalším měsícem se sleva snižuje. Do konce března ještě něco můžete stihnout. Nabídky každé cestovní kanceláře se liší. Některá nabízí procentuální slevu, pobyt dítěte zdarma a jiné výhody. Rozhodně si vždy ceny first minute porovnejte.

Lákavá exotika

Toužíte-li po bílém písku a houpačce zavěšené mezi palmami, vsaďte na exotiku. Exotická destinace nemusí být tak drahá, jak se na první pohled zdá. Last minute zájezdy do exotických zemí můžete sehnat slevněné i o desítky tisíc. Stačí být připraven k odjezdu a nabídky sledovat. V takovém případě si za rozumnou cenu můžete dopřát pláže Dominikánské republiky nebo Spojené emiráty.

Bonusy zdarmy

Některé cestovní kanceláře vám nabídnou i bonusy zdarma v podobě pojištění stornopoplatků v hodnotě 600 Kč. Tento bonus se může náramně hodit, pokud před dovolenou náhle onemocníte či dovolenou zkopmlikuje těhotenství.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies