Diety slavných celebrit - Jenifer Lopez

Další dietářkou ze světa celebrit, je kdo jiný, než známá zpěvačka a sexy žena – Jenifer Lopez. Zajímá vás, jak si udržuje svou linii? Pokud ano, je dnešní článek určen přímo pro vás.

Jenifer Lopez s rozevlátými vlasy

Jenifer Lopez ve zkratce

J-Lo, jak se jí také říká, se narodila 24. července 1970 v Bronxu. Je dobře známá jak ve světě hudby, tak ve světě filmu, módy a kosmetiky. Jennifer začala svoji kariéru jako tanečnice, už odmalička věděla co chce dělat. Jak sama říká „tanec je ideálním sportem, pro ideální postavu“...a má pravdu.

Dieta, aneb lze zhubnout s pomocí grepu?

Možná byste se divili, ale je to možné. Právě J-Lo je vyznavačkou této terapie, která ji pomáhá udržovat ladné křivky – pravidelně čichá vůni grapefruitového oleje. Grapefruitové oleje vylučují aroma, které působí na enzymy v játrech, a které napomáhají trávení. Studie dokázaly, že zvířata vystavená grapefruitové vůni na 15 minut denně měla nižší chuť k jídlu a zhubla. Další slavnou celebritou, která si oblíbila tuto vonnou terapii je Carmen Electra.

Dietní jídelníček Jenifer Lopez

Co se týče dietního jídelníčku Jenifer Lopez, tak oproti běžným zásadám se nijak neliší. Tmavé celozrné pečivo, olivový olej, kuřecí maso, dostatek ovoce a zeleniny, čistá neperlivá minerálka a samozřejmě dostatek pohybu... 

Po jídle si vyčistěte zuby

Dalším "fíglem" od J-Lo, který vám pomůže (a to hned dvakrát), je pravidelné čištění zubů. Nejenom, že budete mít krásný zářivý úsměv, ale také o pár gramů méně. Bylo prokázáno, že pravidelné čištění zubů po každém jídle snižuje váhu až o patnáct procent. Když si vyčistíte zuby, mozek dostane signál, že jste sytí. Za pokus to stojí, nemyslíte?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies