Diety – jehličky do ucha nebo balónek do břicha?

Metod, prostředků a různých diet, zaručujících nám zhubnutí je stále více. Které jsou ovšem ideální pro vás, musíte vyzkoušet sami. Na každého tyto způsoby však zabírají rozdílným způsobem.

Ženské břicho vedle papriky,rajčat a cibule

Dieta a hubnutí pomocí ušní akupunktury

Z velké části spočívá problém s hubnutím ve stresu a nervozitě, kdy prostě chceme zajíst problémy všedního dne. Proto se s dietními opatřeními začala užívat ušní akupunktura. Jehly napomáhají při zmírnění stresu a pozitivně působí při regulaci samotného organismu. Dále pak zmírní produkci žaludečních šťáv a odstraní stres způsobený hladověním.

Pro samotné první provedení akupunktury, je zapotřebí předem nejíst 24 hodin. To napomůže ke správnému určení míst aplikace jehel. Samotná akupunktura vás tedy nezachrání, je zapotřebí i vlastního rozhodnutí a dodržování určené diety.

Jak přestat nadměrně jíst – balónek do břicha

Stále větší popularitě se těší nová metoda redukce hmotnosti pacientů. Spočívá v endoskopickém zavedení takzvaného „balónku” přes jícen do žaludku. Tam se pak naplní tekutinou a zaplní tak část prostoru v žaludku. Na samotné přejídání pak nebudete mít chuť, díky pocitu nasycenosti, který vyvolá tekutina umístěná v žaludku.

Zdraví - zázračné balíčky

Existuje stále více způsobů, kterými se lidé snaží zhubnout. Za obezitu, která postihuje stále větší část české populace ovšem převážně může nedodržování životosprávy a málo aktivního pohybu. Proto všechny potravinové doplňky a zázračné balíčky, jež mají přinést úspěch, se míjí účinkem. Bez alespoň částečné změny životního stylu to prostě nebude fungovat.

Zdravé stravovací návyky

Přirozenou a zaručenou cestou v léčbě nadváhy, je osvojení si zdravých stravovacích návyků. Je dokázáno, že je zapotřebí omezit nejen příjem tuků, ale i cukrů a naopak zajistit dostatečný příjem bílkovin.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies